Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Austrietes nomaina pret šveicietēm

Jānis Celmiņš

Pēc Austrijas dāmu pludmales volejbola dueta Sabīnes Svobodas un Sāras Montagnolli iesnieguma, par atteikšanos spēlēt Pekinas Olimpiskajās spēlēs Starptautiskā volejbola federācija (FIVB) šo duetu nomainījusi pret šveicietēm Simonu Kūnu un Lī Šveiri.

Austrijas duets no dalības Pekinas Olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā bija spiests atteikties savainojuma dēļ. Simonu Kūnu un Lī Šveiri bija nākamās aiz kvalifikācijas ranga strīpas un tieši viņas ieņēmušas Austrijas dueta vietu Pekinas olimisko spēļu "bīča" turnīrā. Šveices duetam pēc olimpiskā kvalifikācijas beigām bija tikai par 30 punktiem mazāk nekā austrietēm.

Kūna / Šveire Pekinā startēs A grupā kopā ar ķīnietēm Tiu Jiu / Vangu, norvēģietēm Glesnesu / Maseidi un beļģietēm Brīdamu / Moa.

Nu Šveice Olimpisko spēļu pludamles volejbola turnīrā būs pārstāvēta kā vīru tā dāmu turnīros. Vīriešu konkurencē Šveici olimpiādē pārstāvēs Atēnu Olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Saša Heijers ar Patriku Hoišeru un Martins Laciga / Jans Šnīders.

Izmantotie resursi:
fivb.com

  -1 [+] [-]

, 2008-08-06 23:15, pirms 16 gadiem
Droši vien aiz tā visa slēpjas Austrijas fanu lūgums atsaukt sportistes