Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1322, Did:0, useCase: 3

Dubļos līdz ausīm - Dubļu futbola turnīrs Ikšķilē jau 23.jūlijā

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Šīs nedēļas nogalē, 23.jūlijā Ikšķilē pie pilsētas pludmales iepretī Sv.Meinarta salai notiks jau 2.Latvijas Dubļu futbola sacensības. Iepriekšējā gada pozitīvā pieredze veicinājusi šī gada turnīra papildināšanu ar dažādām atraktīvām aktivitātēm un izdarībām dubļos. Šogad turnīra organizēšanā ir panākta sadarbība ar Latvijas Futbola federāciju, kas būtiski cels sacensību sportisko līmeni.

Jau no plkst.14.00 norises vietā sāksies futbola turnīrs, kurā līdz šim jau pieteikušās gandrīz 20 komandas. Godalgoto vietu komandām organizatori sarūpējuši vērtīgas balvas no atbalstītājiem! Organizatori arī atgādina, ka katrai komandai uz sacensībām ir jāierodas ar savu mūzu – dāmu, kura iedvesmos savu komandu, izdaiļos turnīru, kā arī piedalīsies īpašās komandu mūzu aktivitātēs, cīnoties par titulu „Dubļu mūza 2011”. Saliedētākā, vizuāli un darbīgi aktīvākā komanda tiks nominēta ar titulu „Dubļu Superkomanda 2011”. Šī gada dubļu futbolu papildinās arī Dubļu daudzcīņa, kurā tiks noskaidroti labākie sportisti dubļu trīssoļlēkšanā, dubļu 60m skrējienā, kā arī tālšļūkšanā pa dubļiem. Iespēja pārbaudīt savus spēkus Dubļu daudzcīņā būs ne tikai dalībniekiem, bet arī visiem atbalstītājiem, skatītājiem.

Par pasākuma jautru gaisotni parūpēsies radio SWH personība Kaspars Upacieris jeb Ufo. Sacensību noslēgumā paredzēta dubļu ballīte līdz pat pēdējam dejotājam kopā ar radio SWH Boombox . Līdzjutējiem un skatītājiem pasākumā ieeja bez maksas!

Svarīgi, ka šī gada komandu dalības maksa, pateicoties atbalstītājiem, joprojām paliek nemainīga 30 Ls no komandas.

Ar plašāku pasākuma aprakstu un nolikumu aicinām iepazīties mājas lapā Par stipru Latviju! .

Nebaidies no dubļiem, nesēdi malā – nāc un piedalies!