Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

'Lokomotīves" vietu Ekstralīgā ieņems Ribņika

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

'Lokomotīves" vietu Ekstralīgā ieņems Ribņika
Ribņika var līksmot
Foto: sportowefakty.pl

2016. gada sezonā Polijas Ekstralīgā Daugavpils "Lokomotīves" izcīnīto vietu ieņems Ribņikas ROW, kas šo sezonu noslēdza trešajā vietā Polijas Nice līgā. Daugavpiliesiem līdz debijai Ekstralīgā vēl nāksies pagaidīt.

Jau vairākkārt rakstījām par to, ka Daugavpils sporta lepnums pirmo reizi vēsturē uzvarēja Nice līgā, kas deva automātisku ceļazīmi uz Ekstralīgu. Diemžēl daudzo ierobežojumu dēļ (4 poļu braucēji sastāvā, mājas sacīkstes jāaaizvada Polijā utml.) "Loko" variants startēt Ekstralīgā nebija pievilcīgs, tādēļ komanda arī nākamgad startēs Nice līgā. Toties nākamgad Polijas junioru čempionātā pirmo reizi varēs startēt Daugavpils komanda, kas noteikti palīdzēs mūsu jaunajiem spīdvejistiem attīstīties un progresēt ātrāk. Līdz šim poļi neļāva šajās sacensībās startēt ārvalstu komandām.

Ņemot vērā "Lokomotīves" atteikumu dalībai Ekstralīgā, šāda iespēja tika piedāvāta otrās vietas ieguvējai "Ostrovia", tomēr finansiālu iemeslu dēļ klubs no tās atteicās. Kā nākamā rindā bija trešās vietas ieguvēja Ribņika, kas vakar oficiālā preses konferencē paziņoja, ka izmantos iespēju startēt pasaules spēcīgākajā līgā!

Atgādināsim, ka pirms sezonas tieši Ribņikas komanda tika uzskatīta par galveno favorīti uz pirmo vietu Nice līgā, tomēr pamatturnīrā piekāpās "Lokomotīvei", bet pusfinālā sensacionāli zaudēja Ostruvai.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-31 10:33, pirms 8 gadiem
Daugavpilisiem nenaksies pagaidit bet naksies samierinaties ka vini tur netiks... Diemžēl

  +2 [+] [-]

, 2015-10-31 10:46, pirms 8 gadiem
tad jau sanaak ka loko brauks tikai un vieniigi otrajaa liigaa, zeel protams bet jautaajums expertiem vai nau iespeeja braukt citas valsts cempii piem zviedrija?

  +1 [+] [-]

, 2015-10-31 12:00, pirms 8 gadiem
kreicakungs rakstīja: tad jau sanaak ka loko brauks tikai un vieniigi otrajaa liigaa, zeel protams bet jautaajums expertiem vai nau iespeeja braukt citas valsts cempii piem zviedrija?
Polijas otraa liiga man liekas labaaka nekaa Zviedrijas pirmaa taakaa nav iipashi jeegas kko mainiit