Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Andžeja Ļebedeva galotne", komandai - uzvara

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Andžeja Ļebedeva galotne", komandai - uzvara
Andžejs Ļebedevs arī Dānijā sekmēja savas komandas pirmo uzvaru šajā sezonā.

Otrajā mačā pēc kārtas - šoreiz Dānijas spīdveja līgā - 11 punktus guva Andžejs Ļebedevs un atkal lielā mērā viņa teicamais sniegums mača galotnē deva komandai pirmo uzvaru šajā sezonā - "Team Fjelsted" savā mototrekā ar 45:39 pārspēja "Region Verde Elitesport" komandu.

Mājinieki gandrīz visu maču bija vadībā - viesi divreiz panāca neizšķirtu, taču puslīdz drošu vadību ilgi neizdevās iegūt. Arī Andžejam Ļebedevam mača sākums nepadevās, kaut gan ar viņa piedalīšanos bija arī 4:2 uzvara braucienā, bija 3:3 un bija 2:4 zaudējums. Pirmajos trijos braucienos Ļebedevs atveda 3 punktus, bet trijos nākamajos - 8 no 9 iespējamajiem punktiem.
Vispirms 8. braucienā pārī ar Rasmusu Pedersenu tika gūta 4:2 uzvara un izdevās atjaunot 6 punktu pārsvaru - 27:21. Tad 11. braucienā pārī ar bijušo Daugavpils "Optibet Lokomotīve" spīdvejistu Hansu Andersenu izdevās atvest 3:3 un saglabāt 6 punktu pārsvaru trīs braucienus pirms mača beigām (Dānijas līgā ir 14 braucienu tabula) - 36:30, bet priekšpēdējā 13. braucienā Ļebedevs kopā ar Andersenu atveda 5:1 uzvaru un pirms pēdējā brauciena nodrošināja komandai pirmo uzvaru šā gada čempionātā - 44:34.
11 punkus atveda arī Hanss Andersens, bet pa 9 punktiem Peteram Kildemanam un vienam no pagājušās sezonas "Optibet Lokomotīve" līderiem britam Adamam Elisam.