Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Ļebedevam - 10 punkti, "Vilkiem" - plus desmit pirms atbildes mača

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ļebedevam - 10 punkti, "Vilkiem" - plus desmit pirms atbildes mača
Andžejs Ļebedevs (pa kreisi) un Vāclavs Miliks atveda pa 10 punktiem Polijas spīdveja 1. līgas pirmajā finālmačā.

Polijas spīdveja 1. līgas pirmajā finālmačā Andžeja Ļebedeva pārstāvētā Krosno "Cellfast Wilki" komanda savā mototrekā ar 50:40 pārspēja galveno favorīti Zeļona Guras "Stelmet Falubaz" komandu. Vai ar to pietiks iekļūšanai Ekstralīgā?

"Vilki" izvirzījās vadībā pēc 5:1 uzvaras otrajā jeb junioru braucienā un to vairs neatdeva. 6. braucienā Ļebedevs un juniors Francišeks Karčevskis atveda 5:1 uzvaru un panāca 8 punktu pārsvaru (22:14), bet jau nākamajā braucienā Keinan Rjū un Vāclavs Miliks vēlreiz uzvarēja ar 5:1, panākdami jau 12 punktu pārsvaru - 27:15. Galvenokārt ar austrāliešu Maksa Frika un Rohana Tangeita pūlēm (attiecīgi 13 un 15 punktu) viesi turējās 8-10 mīnuspunktu robežās un saglabāja izredzes uzvarēt divu maču summā. 50:40 un desmit punktu pārsvars pietuvina "Vilkus" Ekstralīgai, taču skaidrs, ka viss izšķirsies 18. septembrī Zeļona Gurā.
Mājiniekiem pa 10 punktiem guva Ļebedevs un Miliks, lielāks varēja būt Tobiasa Musielaka (6) un Mateuša Ščepanjaka (7) pienesums, toties 13 punktus sakrāja juniori, kas būtiski ietekmēja mača iznākumu par labu Krosno komandai. Ja "Vilku" juniori tik pat labi brauks viesos un ja nepievils neviens no pieaugušajiem, tad izredzes tikt Ekstralīgā būs reālas.