Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Dāvis Kurmis: "Finālā braucu kopā ar ātrākajiem, tāpēc īpašu izredžu nebija"

Juris Grīns
Juris Grīns

Dāvis Kurmis: "Finālā braucu kopā ar ātrākajiem, tāpēc īpašu izredžu nebija"
Dāvis Kurmis (centrā)
Foto: SK Lokomotīve Daugavpils

Aizvadītā nedēļas nogale pavisam aktīva izvērtās Dāvim Kurmim. Sestdien dalība mājas trasē notiekošajā Baltijas Retro motokrosa čempionāta posmā, bet svētdien starts spīdvejā. Abās dienās pāris neveiksmes, kas nenesa cerēto rezultātu un gandarījumu, bet par to kā viņam īsti veicās, stāsta Dāvis.

Sestdien Ilūkstē norisinājās Baltijas Retro motokrosa čempionāta sacensības. Šīs sacensības Dāvim bija īpašas ar to, ka tās norisinājās viņa mājas trasē. Visas dienas garumā sīva cīņa ar komandas biedru Andi Valti un dienas beigās iegūta otrā vieta.

"Kaut arī gonka notika savās mājās, bez cīņas neviens šeit nepadevās," stāsta Dāvis Kurmis. "Jau kvalifikācijā sāku cīņu ar Andi, kurā viņš mani apsteidza, uzrādot par sekundi labāku apļa laiku. Pirmajā braucienā sanāca starts un aizbraucu kā līderis, pozīciju noturot visu braucienu. Cieši aiz sevis noturēju Andi, bet pēdējos apļos par agri ieraudzīju finiša karogu un nobraucu malā, tad Andis mani arī apsteidza un finišēju otrais. Otrajā braucienā slikts starts un pirmajā līkumā biju tikai trešajā pozīcijā, tad, apsteidzot Kristeru, finišēju kā otrais, kas arī divu braucienu summā deva man otro vietu. Ar rezultātu esmu gandrīz apmierināts."

Svētdien Polijas līgas "Nice" ietvaros Kurmis startēja Daugavpils Lokomotīves sastāvā pret Krakovas komandu.

"Pirmais brauciens neizdevās vispār, jo niķojās mocis," skaidro sportists. "Lai arī uz otro braucienu savedām kārtībā tehniku, iegūt punktus tomēr neizdevās. Trešais braucienā izdevās starts, taču pieredzējušos konkurentus neapsteidzu. Finālā braucu kopā ar ātrākajiem, īpāšu izredžu man nebija tapēc arī 0. Ar rezultātu neesmu apmierināts, jo cerēju iegūt vismaz pirmo punktu. Paldies visiem, kas mani atbalstīja un palīdzēja!”

Izmantotie resursi:
Jaunumi - x99

     [+] [-]

, 2015-07-01 12:13, pirms 9 gadiem
Kurmi,beidzot nomaini normalus mehanikus,citadi sis te mazgadigais neko nejedz,,,un trenejies vairak,,macies braukt pa oteiktu trajektoriju,nevies s;lapsties kur vien var