Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Dakarietis Grigorovs ar "OSCar" atrādās Latvijā, noskaidroti Komandu krosa čempioni

Juris Grīns
Juris Grīns

Dakarietis Grigorovs ar "OSCar" atrādās Latvijā, noskaidroti Komandu krosa čempioni
Foto: Vladas Ščiavinskas

Pēdējā žurnāla "AutoEuro" rīkoto "6H un 4H Komandu krosa" sacensību posmā noskaidroti 2013. gada labākie braucēji un komandas.

Tāpat kā iepriekšējie posmi, arī sezonas noslēguma sacensības, kas tika rīkots sadarbībā ar LAF un LaMSF, norisinājās karjeru "Akmenscūciņas" un "DSG karjeri" teritorijas apkārtnē.

"4x4" apvidus automašīnu klasē pārliecinoši uzvarēja ventspilnieku ekipāža Igors Skoks, Rūdolfs Skoks, Arvis Piķis un Agris Piķis ("Skoks & Piķis"). Līdz ar to "Emburgas zemnieku 6H Ceļojošais Kauss" atkārtoti nonāk viņu rokās.

Arī vieglo automašīnu konkurencē "Iecavas novada domes 6H Ceļojošo Kausu" jau otro gadu izcīnīja ekipāža Edijs Zimza, Arnis Odiņš, Lauris Unāms un Tālis Siktars ("IKSI").

Visspraigākās cīņas par "4H Ceļojošajiem Kausiem" risinājās "MX Open" un "Kvadri Open" klasēs. Pēc sīvas cīņas visas sacīkstes garumā "Ozolnieku novada domes 4H Ceļojošo Kausu" atkal izcīnīja komanda "JV Mototeam Rīga" ar braucējiem Jāni Vinteru, Eināru Vinteru un Mārtiņu Vinteru, kuriem otrajā posmā šosezon izpalīdzēja Armands Jankovskis. Tikai "MX Open" klasē "Ceļojošā Kausa" īpašnieku maiņa - šogad pārāki izrādījās komanda "Motosports RT, Saldus" - Edgars Liepiņš, Raimonds Zalkovskis, Gatis Irbe, kur ceturtajā posmā talkā tika ņemts motokrosists Edgars Meņģelis, lai uzveiktu pagājušā gada uzvarētājus Ralfu Kaliksonu un Artūru Vēveri ("S.D.K. ").

2013. gadā sacensībās "6H, 4H un 3H komandu kross" startēja 62 autosportisti un 51 motosportists, kas salīdzinājumā ar 2012. gadu ir ievērojami audzis. Sezonā "6H Komandu krosā" dalību ņēma 16 ekipāžas, kur 10 brauca 4x4 apvidus automašīnu ieskaitē, bet 6 ekipāžas 2WD klasē. "3H Kausā" sezonas laikā uz starta stājās 8 automašīnas, no tām 7 startēja standarta 4x4 apvidus automašīnu klasē. Sacensībās "AutoEuro 4H komandu kross" MX Open klasē startēja 12 motobraucēji, MX Hobija klasē 21 sportists, bet Kvadri Open dalību ņēma 18 kvadriciklisti.

Sezonas noslēguma pasākums notiks 1. novembrī plkst. 19:00 skaistā viesu namā "Oāze", kurā kopā atcerēsimies patīkamākos brīžus sezonā, vērosim Mareka Ivana veidoto video reportāžu un dažādu fotogrāfu noķertos foto kadrus visas sezonas garumā.

Protams, tiks apbalvoti kopvērtējuma uzvarētāji, pasniegti "Ceļojošie Kausi" un vakars pavadīts līksmā un jautrā noskaņā, par ko parūpēsies muzikants un vakara vadītājs Ēriks (ļoti jautrs un atraktīvs cilvēks). Tāpat būs iespēja izkarsēties pirtiņā un baudīt peldi baseinā vai dīķī.

Dalības maksa:
15 LVL no cilvēka, kur iekļauts - telpas, pirts, muzikants, galds - ēšana. Par dzeramo (ar grādiem) katram jāparūpējas pašam. :-)) Dalības maksu, lūdzu, veikt līdz 31. oktobrim plkst. 18:00, sazinoties tālr. 26427833 (Iveta). Pasākuma dienā maksa 20 LVL no cilvēka.

Ja nepieciešamas guļvietas, lūdzam, rezervēt iepriekš, par ko ir jāmaksā papildus maksa.

Kā atrast: viesu nams "Oāze"? Ceļš Rīga – Bauska, no Rīgas robežas zīmes 4. km jāgriež pa labi, pēc tam 200 metrus taisni uz priekšu, tad jāgriež pa kreisi un jāiebrauc pa vārtiem pie diviem skuju kokiem. Tur uz bruģēta laukuma varēs atstāt automašīnu.

Informāciju sagatavoja:
Iveta Kaminska,
sacensību "6H, 4H un 3H Komandu kross" organizatore
26427833

     [+] [-]

, 2013-10-31 16:49, pirms 11 gadiem
Kur tad par to Grigorjevu? Raksts ievietots 31.10. plkst.13.58, lētā dalības maksa tusiņam līdz 31.10. Tik nesakarīga tā Kaminska...