Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Koma piekto reizi uzvar "Dakaras" rallijā, Al-Atijam otrā uzvara

Koma piekto reizi uzvar "Dakaras" rallijā, Al-Atijam otrā uzvara
Marks Koma
Foto: AFP/Scanpix

"Dakaras" rallijreida pēdējā dienā sestdien uzvaru kopvērtējumā vieglo automobiļu klasē nosargāja katerietis Nasers Al-Atija, bet motociklu klasē triumfēja spānis Marks Koma.

Nasers Al-Atija "Dakaras" rallijā uzvarēja otro reizi karjerā, bet "Mini" šī bija jau ceturtā uzvara pēc kārtas vieglo automobiļu klasē. Kataras autosportists iepriekš "Dakaras" rallijreidā bija uzvarējis 2011. gadā. Viņš kļuvis tikai par septīto sportistu, kuram šajā rallijā izdevies triumfēt vairāk par vienu reizi.

Pēdējā, 13. posmā uzvaru svinēja amerikānis Bobijs Gordons ("Gordini"), bet Al-Atija no viņa atpalika tikai par 39 sekundēm. Rallijreida kopvērtējumā Al-Atija par gandrīz 36 minūtēm apsteidza DĀR autosportistu Žinelu de Vilje ("Toyota").

Marks Koma (KTM) "Dakaras" rallijreidā uzvarēja otro gadu pēc kārtas, bet pavisam viņš rallijreidā tagad ir uzvarējis jau piecas reizes, kas ir dalīts otrs labākais rezultāts vēsturē.

Pēdējā posmā panākumu izcīnīja Slovākijas motosportists Ivans Jakešs, kuram Koma zaudēja trīs minūtes un 11 sekundes, bet rallijreida kopvērtējumā Koma portugāli Paulu Gonsalvešu ("Honda") apsteidza par teju 17 minūtēm.

Izmantotie resursi:
dakar.com

     [+] [-]

, 2015-01-18 19:19, pirms 9 gadiem
Cik loti interesants sis pasakums izsaka komentu skaits pirms manis!
Nevienu vairs neintrese sis pasakums!