Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Latvijā prezentēts pasaulē unikāls autosporta projekts

Latvijā prezentēts pasaulē unikāls autosporta projekts
Šāda dzīvē izskatās laukumos sadalītā ''Ford Fiesta R2'' automašīna Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Vakar rallija komanda „ANB Autosports" paziņoja par savu unikālo projektu, ļaujot katram aktīvajam rallija līdzjutējam iejusties komandas atbalstītāja un sponsora lomā.

Šī projekta ideja ir tāda, ka par desmit latu lielu ziedojumu katram rallija līdzjutējam būs iespēja "uzrakstīt" savu vārdu uz Ford Fiesta R2 rallija automašīnas, redzēt to komandas mājas lapā, kā arī būt vienam no noteicējiem, kurš izvēlas komandas prioritātes.

Minētās rallija automašīnas „Ford Fiesta R2" visas krāsotās detaļas tiks sadalītas 4x4 cm lielos laukumos, kuros katram interesentam un autosporta fanam, ziedojot 10 latus, būs iespēja ierakstīt savu vārdu.

Par kopējo ziedoto summu komanda paredzējusi iegādāties jaunu un pilnībā aprīkotu „Ford Fiesta R2" automašīnu, lai varētu startēt atlikušajā Latvijas rallija čempionāta sezonā un Igaunijas rallija čempionāta posmos, kas nesakritīs ar Latvijas rallija un rallijsprinta čempionāta posmiem. Jāatzīmē, ka šādas rallija "Ford Fiesta R2" automašīnas kopējā vērtība ir 42 000 latu, kas nozīmē to, ka 10 latu ziedojums jāveic vismaz 4200 cilvēkiem.

"ANB Autosports" komandā ir divi rallija piloti, rallijsprinta čempioni, brāļi Nauris un Atis Bruņinieki, kā arī stūrmaņi Edgars Grīns un Agnese Ozoliņa, kuri regulāri cīnās par godalgotām vietām Latvijas rallijsprinta čempionāta posmos.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed


, 2012-03-01 08:52, pirms 12 gadiem
būtu labi , ja izdotos..
, 2012-03-01 08:58, pirms 12 gadiem
tas nav nekas unikāls diemžēl, jo RedBull F1 līdzjutēji varēja arī iesūtīt savas fočenes un izvēlēties vietu , kas tika uzliktas uz bolīda protams bez maksas ';
, 2012-03-01 09:15, pirms 12 gadiem
Kāds ir maz izrēķinājis, vai uz mašīnas sanāk veitas 4200 lauciņiem?
Ideja nav slikta, ja varētu atbalstīt kaut ko, ko redz arī televīzijā, vaio vēl labāk WRC, tad pat 20 latus nebūtu žēl, bet tā kā nav pilnīgi nekādas intereses par vietējo autosportu, šaubos vai maz 1000 cilvēki savāksies.
Vienīgās cerības, ka kāds turīgāks vecis savu parakstu gribēs par 20 lauciņiem ne vienu.
, 2012-03-01 09:19, pirms 12 gadiem
Šī ideja ir redzēta daudz kur citur....
, 2012-03-01 09:41, pirms 12 gadiem
Raitcha rakstīja: Kāds ir maz izrēķinājis, vai uz mašīnas sanāk veitas 4200 lauciņiem?
Ideja nav slikta, ja varētu atbalstīt kaut ko, ko redz arī televīzijā, vaio vēl labāk WRC, tad pat 20 latus nebūtu žēl, bet tā kā nav pilnīgi nekādas intereses par vietējo autosportu, šaubos vai maz 1000 cilvēki savāksies.
Vienīgās cerības, ka kāds turīgāks vecis savu parakstu gribēs par 20 lauciņiem ne vienu.
Reāli ja tiek tirgoti laukumi, tas nozīmē, ka nopērkot kaut 20 laukumus tev jau sanāk diezgan labs reklāmas laukumiņš
, 2012-03-01 15:24, pirms 12 gadiem
mrPO rakstīja: Reāli ja tiek tirgoti laukumi, tas nozīmē, ka nopērkot kaut 20 laukumus tev jau sanāk diezgan labs reklāmas laukumiņš
Tiek tirgoti laukumi ar tavu v'ardu, diez vai k'ads dos iesp'eju firmelei par paris desmitiem latu pareklameties sabiedriba. Aizmirstiet. Un uz cik ilgu laiku, tad man autografs tur atradisies. Sezunu, vienu saciksti?
, 2012-03-01 20:13, pirms 12 gadiem
Buferi nošķils un paraksts TuTū!
Foto: Rallycross.lv

19.maijā Biržos startēs Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 2.posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē “Baroni” pulcēsies rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur 19. maijā norisināsies Latvijas - Lietuvas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.
Foto: Red Bull Content Pool

Izmaiņas Latvijas rallija čempionāta 2024. gada sezonas kalendārā

Latvijas Rallija čempionāta (LRČ) 2024. gada sezonas kalendārā notikušas izmaiņas – ņemot vērā, ka atcelta Igaunijā plānoto sacensību ''Võru Rally'' norise, LAF Rallija Komisija veica izmaiņas LRČ kalendārā – saglabājot apmaiņas posmu Igaunijā, LRČ sezonas trešo posmu paredzot vienlaicīgi ar ''Delfi Rally Estonia''.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Vladislav Maschl
2

Ožjē sesto reizi uzvar Portugāles rallijā

LETA. Francijas autosportists Sebastjēns Ožjē svētdien Portugālē sesto reizi karjerā uzvarēja pasaules rallija čempionāta (WRC) Portugāles rallijā, sasniedzot rekordu Portugālē izcīnītajās uzvarās.