Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Skaties Moto GP sezonas vienpadsmito posmu – Austrijas GP

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Skaties Moto GP sezonas vienpadsmito posmu – Austrijas GP
Marks Markess
Foto: AFP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē kanāls Viasat Sport Baltic un video satura platforma Viaplay piedāvā MotoGP 2017.gada sezonas vienpadsmito posmu – Austrijas Grand Prix tiešraides. Nenokavē MotoGP Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Pirms nedēļas Čehijā uzvaras izcīnīja Marks Markess, Tomass Luti un Žoans Mirs. Markesam un Miram panākumi Brno trasē ļāva palielināt savu pārsvaru kopvērtējumā, savukārt Moto2 klasē Luti samazināja Franko Morbidelli pārsvaru līdz 17 punktiem. Pagājušajā gadā Red Bull trasē Austrijā uzvaras izcīnīja Andrea Janone, Žoans Zarko un Mirs.

Tāls Meļķis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“MotoGP sezonas otrā puse sākusies ar pārliecinošu Markesa uzvaru Brno, kur starp uzvaras komponentiem lielu nozīmi spēlēja stratēģija. Arī Austrijā Markess ir viens no galvenajiem favorītiem, kura sekotāji savstarpējās cīņās sāk zaudēt ieskaites punktus čempionāta kopvērtējumā. Vairākas komandas izmantos lielu daļu no jauninājumiem, kas tika izmēģināti testos pirmdien, uzreiz pēc Čehijas posma. Ar jaunu sparu ir atsācies aerodinamisko elementu ieviešanas vilnis, kura iniciators ir Ducati. Publikas uzmanību noteikti izpelnīsies KTM, kuri savā māju posmā startēs ar trim motocikliem. Moto2 klasē iepriekšējā posma rezultāti ir atgriezuši intrigu cīņā par titulu starp Luti un Morbidelli. Savukārt pēdējo divu Moto3 posmu uzvarētājs un kopvērtējuma līderis Mirs apsteidz tuvāko sekotāju Fenati par 42 punktiem."

MotoGP Austrijas Grand Prix Viaplay:
• Sestdien, 12.augustā, 13:30 MotoGP Austrijas GP. Moto3. Kvalifikācija
• Sestdien, 12.augustā, 15:05 MotoGP Austrijas GP. MotoGP. Kvalifikācija
• Sestdien, 12.augustā, 16:00 MotoGP Austrijas GP. Moto2. Kvalifikācija
Viasat Sport Baltic un Viaplay:

• Svētdien, 13.augustā, 10:35 MotoGP Austrijas GP. MotoGP. Warm Up
• Svētdien, 13.augustā, 11:45 MotoGP Austrijas GP. Moto3
• Svētdien, 13.augustā, 13:05 MotoGP Austrijas GP. Moto2
• Svētdien, 13.augustā, 14:45 MotoGP Austrijas GP. MotoGP

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs