Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Šūmahers ārstēšanos varētu turpināt Amerikā

Juris Grīns
Juris Grīns

Šūmahers ārstēšanos varētu turpināt Amerikā
Foto: imago/Sven Simon/Scanpix

Jaunākā neoficiālā informācija liecina, ka septiņkārtējais F1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers drīzumā varētu tikt no Šveices pārvests uz ASV, kur parādījusies jauna cerība viņa veselības stāvokļa uzlabošanai. Šūmaheru ģimene aizvien nekādu publisku informāciju par situāciju neatklāj.

Tiek ziņots, ka 48 gadus vecais Šūmahers ārstēšanos turpina savā rezidencē Šveicē, kur viņu 24 stundas diennaktī uzrauga ārstu komanda.

Vācu izdevums "Bravo" ieguvis informāciju, ka Šūmahers joprojām ir "vājš", un viņa sieva Korina jaunu cerību veselībai uzlabošanai atradusi Amerikā.

Publikācijā teikts, ka Šūmahers varētu tikt transportēts uz Teksasas pilsētu Dalasu, kur strādā smadzeņu ievainojumu speciālists Marks Vīkss. Viņa klīnika ir jauna cerība Šūmaheru ģimenei.

"Mums ir milzīga pieredze ar traumas guvušiem pacientiem," atzīst Vīkss. "Eiropā, iespējams, nav tādas klīnikas, kas prastu strādāt ar tik daudziem gadījumiem, kādus esam ārstējuši mēs."

Jāpiemin, ka Teksasā Šūmaheru ģimenei pieder liels lauku īpašums.

Izmantotie resursi:
F1Today.net

  +1 [+] [-]

, 2017-09-22 10:47, pirms 7 gadiem
Skumji lasīt
Jau 2 gadi pagājuši un tas viss dēļ "nieka" slēpošanas, bet cilvēku atpakaļ kā nevar, tā nevar dabūt atpakaļ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja