Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons pieļauj iespēju beigt F1 karjeru jau pēc šīs sezonas

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons pieļauj iespēju beigt F1 karjeru jau pēc šīs sezonas
Lūiss Hamiltons
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Britu autosportists Lūiss Hamiltons pieļauj iespēju sekot sava bijušā komandas biedra Niko Rosberga piemēram un beigt F1 braucēja karjeru jau šīs sezonas beigās.

Šobrīd Hamiltonam ir jau 32 gadi, bet līgums ar "Mercedes" komandu viņam ir spēkā līdz 2018. gada beigām. Iepriekš sportists izteicies, ka sadarbību ar komandu varētu turpināt arī ilgākā termiņā, taču tagad nācis klajā ar izteikumiem, ka, iespējams, viņš karjeru noslēgs daudz ātrāk, varbūt pat šajā gadā.

"Mans liktenis ir manis paša rokās," intervijā žurnālam "Auto" stāsta trīskārtējais F1 čempions. "Es varu izlemt beigt karjeru šī gada izskaņā. Man nepatīk plānot tālu uz priekšu, jo es nezinu, kas sagaida aiz nākamā stūra, es nezinu, ko darīšu nākotnē."

Tas gan nenozīmējot, ka sportists būtu zaudējis prieku startēt F1 sacīkstēs. Hamiltons norāda, ka joprojām pieiet savam darbam ar pilnīgu atdevi un mērķē šogad izcīnīt savu ceturto titulu.

"Es nekad nepārstāju visu darīt ar pilnu atdevi, lai ko es arī savā dzīvē nedarītu," saka Hamiltons. "Es vienmēr tiecos sasniegt virsotnes, lai kas arī nebūtu tas, ar ko nodarbojos."

Četras sezonas Hamiltona komandas biedrs bija Niko Rosbergs, kurš pagājušajā gadā izcīnīja savu pirmo F1 titulu un jau dažas dienas vēlāk negaidīti paziņoja par karjeras beigšanu.

"Es viņu spēju saprast, saprotu to, ka viņš gribēja nodarboties ar kaut ko citu," atzīst Hamiltons. "Es visu laiku domāju, ko darīšu pēc savas karjeras beigšanas, bet, kad ieraugu savu mašīnu, uzreiz saprotu, ka vēl gribu turpināt. Nezinu, cik ilgi palikšu Formulā 1, bet šobrīd aizvien esmu konkurētspējīgs, izsalcis un rādu savu labāko sniegumu."

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2017-06-22 14:26, pirms 7 gadiem
Absolūti nebūtu pārsteigts, ja Hamiltons pēc šīs sezonas paziņotu par karjeras beigšanu. Ik īpaši, ja izdosies izcīnīt titulu.

     [+] [-]

, 2017-06-22 14:48, pirms 7 gadiem
Ļoti šaubos, ka Hamiltons ar savām ambīcijām negribēs labot Šumī piederošo PP rekordu. Maz jau palicis.

     [+] [-]

, 2017-06-22 16:31, pirms 7 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Ļoti šaubos, ka Hamiltons ar savām ambīcijām negribēs labot Šumī piederošo PP rekordu. Maz jau palicis.
Šogad mierīgi to var izdarīt (un izdarīs)