Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Magnusens: "Ir sajūta, ka startēju F3 komandā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Magnusens: "Ir sajūta, ka startēju F3 komandā"
Kevins Magnusens
Foto: AP/Scanpix

Dāņu pilots Kevins Magnusens atzinīgi novērtējis "Haas" komandas iekšienē valdošo atmosfēru, sakot, ka savā ziņā viņš jūtas tā, it kā startētu "Formulā 1" ar F3 klases komandu. Sportists to domājis labā ziņā.

25 gadus vecais Magnusens F1 čempionātā nonāca caur "McLaren" jauno braucēju attīstības programmu. 2014. gadā viņš debitēja šajās sacīkstēs "McLaren" komandā, pēc tam vienu sezonu bija testpilots, 2016. gadu pavadīja "Renault" rindās, bet šogad pārstāvēja "Haas" krāsas. Punktus viņam izdevās gūt piecos posmos un kopvērtējumā tika ieņemta 14. vieta.

"Es šeit jūtos kā mājās, esmu ļoti apmierināts," vērtējot "Haas" komandu, stāsta Magnusens. "Te nenotiek visādas muļķības un komerciālās lietas. Šī ir ļoti nekomerciāla komanda, īsta sacīkšu komanda. Tas ir kā startēt "Formulā 1" ar F3 komandu. Viss ir skaidrs un saprotams. Mums nav jāstrādā kopā ar cilvēkiem, kuriem to negribam darīt. Šeit nav neviena, ar ko man īsti nepatiktu strādāt. Te nav jādara lietas, kas nav saistītas ar braukšanu sacīkstēs."

"Haas" vienības izveidotājs ir pazīstamais amerikāņu uzņēmējs Džīns Hāss, kuram Amerikā jau iepriekš bija sava NASCAR komanda. "Formulā 1" tā startē kopš pērnā gada.

Drīzumā "Haas" varētu tikt pie dāsna atbalstītāja - iespējams, jau 2018. vai 2019. gadā par vienības galveno sponsoru un sadarbības partneri kļūs itāļu auto ražotājs "Maserati". Šobrīd par tā ienākšanu F1 čempionātā vēl tiek lemts, taču scenārijs varētu būt līdzīgs kā "Sauber" komandai, ko no nākamās sezonas atbalstīs jaunais partneris "Alfa Romeo".

Izmantotie resursi:
FOX Sports Asia – Latest sports news, Live...

     [+] [-]

, 2017-12-14 16:23, pirms 6 gadiem
nesaprotu kapēc cilvēkiem viņš nepatīk?

     [+] [-]

, 2017-12-14 18:41, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: nesaprotu kapēc cilvēkiem viņš nepatīk?
jo ļoti augstprātīgus tekstus bīdīja McLaren laikos