Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Paiders uzvar 333 trasē un nostiprinās Openkart vadībā

Juris Grīns
Juris Grīns

Paiders uzvar 333 trasē un nostiprinās Openkart vadībā
Foto: Toms Kalnītis

"333" trasē aizvadīts "Openkart" čempionāta piektais posms, kurā uzvaru izcīnīja Renārs Paiders, nostiprinoties arī kopvērtējuma vadībā.

Renārs Paiders finālbrauciena vidū apsteidza no pole position startējušo Artjomu Šestakovu un pēc nobrauktiem 20 apļiem izcīnīja savu sezonas otro uzvaru un piekto reizi šogad kāpa uz goda pjedestāla, sasniedzot perfektu "5 no 5" rezultātu.

Otrais finišēja Normunds Skreija, kurš vēl pirms pāris gadiem cīnījās par "Openkart" čempiona titulu, savukārt trešā vieta Rūdolfam Šmitam, jo par pārkāpumu pret Ričardu Freibergu vienas vietas sodu saņēma Kaspars Zuģickis.

Komandām uzvara "Spiediens" ar Paideru, Tomu Kalnīti un Jāni Olli sastāvā, otrie "Movers.lv" ar Zuģicki un Artūru Freimani, bet trešie "3Pera" (Šmits, Edgars Sproģis un Jānis Čudovs).

Bija patīkami atgriezties "333" un izmēģināt jaunos "Sodi SR5" kartingus. Svaigie karti ļāva mums izmantot iespēju, lai finālbraucienos piepildītu trasi ar 17 kartiem vienlaikus. Vienīgā reize, kad bija tik liels braucēju skaits vienlaikus trasē čempionāta posmā bija 2013. gadā "Rullītī".

5. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības
Kopvērtējums: Openkart - amatieru kartinga sacensības
Izaicinājuma kauss 5. posms: Openkart - amatieru kartinga sacensības
Izaicinājuma kausa kopvērtējums: Openkart - amatieru kartinga sacensības
90+ ieskaites 5. posms: Openkart - amatieru kartinga sacensības
90+ kopvērtējums: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
Openkart - amatieru kartinga sacensības