Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

No latviešu braucējiem ''Campillos'' kartinga sacīkstēs labāko rezultātu sasniedz Ziders

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

No latviešu braucējiem ''Campillos'' kartinga sacīkstēs labāko rezultātu sasniedz Ziders
Foto: Facebook.com / Rotax Karting

Liela daļa sportisti uz “ROTAX MAX Euro Trophy Winter Cup”, kas norisinās Circuito Karting Campillos dodas, lai labāk sagatavotos jaunajai, 2020. gada, sezonai. Šo iespēju izmantoja arī daudzi Baltijas kartinga braucēji. Sacensībām nozīmi piešķīra arī tas, ka uzvarētāji ieguva vietas 2020. gada ''Grand Finals'' sacensībām. Vienkopus trasē sastapās 200 braucēji no 25 valstīm.

Latviju šajās sacensībās pārstāvēja sportisti trīs ieskaites klasēs: Micro MAX, Junior un DD2.

Micro MAX klasē Toms Strēle finālbraucienu summā izcīnīja 13. vietu, otrs Latvijas pārstāvis Marco Plinta 24. vietā.
Junior klasē Tomass Štolcermanis ierindojās 22. pozīcijā, viņš finālbraucienus uzsāka kā piektais, taču sadursme pirmajā finālbraucienā liedza iespēju cīnīties par top 6 pozīcijām kopvērtējumā. Edgars Vilcāns startēja otrās iespējas braucienā, kur viņš pārliecinoši uzvarēja, nodrošinot sev vietu finālbraucienos, kur sasniedza 27. pozīciju.

Klasē DD2 cīņā devās trīs latvieši. Vislabāk veicās Kristam Zideram, kurš izcīnīja 12. vietu, Ričards Šubeckis ierindojās 16. vietā un Matīss Maļinovskis sacensības noslēdza kā 24.

Jāpiebilst, ka mūsu kaimiņiem veicās nedaudz labāk, T. Rudokas (LTU) klasē Micro izcīnīja 6. vietu un R. Vērus (EST) klasē DD2 ierindojās 8. pozīcijā.

Informāciju sagatavoja:
Valdis Brutāns