Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Puodžuks "Krosno" nebrauks

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Puodžuks "Krosno" nebrauks
Kjasts Puodžuks
Foto: Viktors Sarvuta, eSports.lv

Latvijas spīdvejists Kjasts Puodžuks nākamsezon nestartēs Polijas 2. spīdveja līgas kluba "Krosno" rindās, kaut arī iepriekš izskanēja informācija, ka viņš jau noslēdzis līgumu ar šo klubu.

Kjasts Puodžuks, kurš savulaik ticis uzskatīts par talantīgāko Latvijas jauno spīdvejistu (Eiropas junioru vicečempions, Daugavpils "Lokomotīve" līderis vēl padsmitnieku gados, startējis Latvijas "Grand Prix" ) joprojām atrodas jauna kluba meklējumos.

Decembra sākumā izskanēja informācija, ka Kjasts, tāpat kā Andrejs Koroļovs, nākamsezon startēs Polijas 2. spīdveja līgā, pārstāvot "Krosno" vienību, kuras sastāvs priekš 2. līgas kluba izskatās patiešām solīdi. Kluba vadība gan kategoriski noliegusi šīs baumas, sakot, ka nekādu pārrunu ar Latvijas spīdvejistu neesot pat bijis, tā ka intereses par šo braucēju neesot nemazākās.

Kjasts pēdējās sezonās turpina regresēt, ar katru sezonu startējot arvien nepārliecinošāk. Iepriekšējā gadā viņš uzspīdveja vien Zviedrijas "Allsvenskan" līgā (pēc spēka otrā līga), kur bija savas komandas līderis, taču viņa pārstāvētā komanda tā arī sezonas gaitā netika ne pie viena punkta... Daugavpils "Lokomotīve" rindās viņš brauca ļoti nestabili, sezonas vidusdaļā zaudējot vietu starp pamatbraucējiem, tādēļ klubs nav vēlējies ar viņu pagarināt līgumu.

Izmantotie resursi:
ksmkrosno.p

  -1 [+] [-]

, 2009-12-23 19:04, pirms 14 gadiem
nav gadījumā Podžuks?

  -2 [+] [-]

, 2009-12-23 20:19, pirms 14 gadiem
Nauris netik neprot komentēt spēles bet ar izskatās ar rakstīšanu ar ir grūti..."'Puodžuks,,,,

     [+] [-]

, 2009-12-24 04:21, pirms 14 gadiem
Podžuks visspar sviest,kursh tadu pirks ? Ja nu tikai Poznań klubs