Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Freimanis aizraujošā finālā "trijniekos" izcīna otro uzvaru

Juris Grīns
Juris Grīns

Freimanis aizraujošā finālā "trijniekos" izcīna otro uzvaru
Foto: openkart.lv

Ar Artūra Freimaņa karjeras un sezonas otro uzvaru Saulgriežu vakarā, 21.jūnijā Sporta kompleksa "333" mazajā kartinga trasē noslēdzās Openkart čempionāta septītais posms.

Tūlīt aiz viņa finišēja Artūrs Vīķis, kuram tas ir pirmais pjedestāls čempionātā un pirmā uzvara Izaicinājuma kausa ieskaitē. Trešais finišēja šīs ieskaites līderis Kaspars Zuģickis, kuram beidzot izdevās lieliska sacīkste bez aizrādījumiem no bargajiem soģiem. Atgādināsim, ka arī iepriekšējās divās sacīkstēs Kaspars finiša līniju šķērsoja trešais, bet abās sacīkstēs saņēma sodu.

Izaicinājuma kausā trešais Toms Kalnītis, kurš uz ieskaites pjedestāla nebija manīts kopš debijas 2015.gada. Komandām ļoti pārliecinoša uzvara "Movers.lv" (Freimanis, Zuģickis, Ritums), tikpat pārliecinoši otrie "FM Racing" (Fedorenko, Vīķis), bet trešie ar nelielu pārsvaru pār līdervienību "Spiediens" sacīksti pabeidza "3Pera" (Čudovs, Šmits, Sproģis). Debitantiem labāko trijnieks Oļegs Moskals, Daniils Verins un Daniils Ivančikovs, bet 90+ ieskaitē jā ierasts uzvara Jānim Ollem, kurš netipiski sev izpelnījās 3 vietu sodu par veselu buķeti pārkāpumu, otrais Emīls Bērziņš, bet pēc vienas vietas soda piešķiršanas Vilnim Kepem, trešais Alvils Zilemanis.

7. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības
Kopvērtējums pēc 7. posma: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Izaicinājuma kausa 7. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības
Izaicinājuma kausa kopvērtējums: Openkart - amatieru kartinga sacensības

90+ ieskaites 7. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības
90+ ieskaites kopvērtējums: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
Openkart - amatieru kartinga sacensības