Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Považnijs: "Jāparāda poļiem, ka mēs mākam braukt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Považnijs: "Jāparāda poļiem, ka mēs mākam braukt"
Romāns Považnijs
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Daugavpils "Lokomotīve" krievu leģionārs Romāns Považnijs arī šosezon ir gatavs darīt visu Daugavpils kluba labā, piebilstot, ka šogad viņš ir labākā fiziskā formā, tādēļ arī rezultātiem būtu jābūt attiecīgiem.

Romāns Považnijs ir viens no Daugavpils publikas mīluļiem. Kā nu ne - ļoti jautrs cilvēks ārpus treka un nepiekāpīgs braucējs sacīkstēs. Intervijā portālam Sportacentrs.com Romāns pastāstījis par saviem plāniem jaunajā sezonā, kā arī to, ko viņš ir darījis, lai sasniegtu labāko fizisko formu. Sarunas laikā Ik minūti braucējs jokojies, tādēļ nepievērsiet uzmanību, ja šad tad teksts neskan pārāk loģiski.

"Gatavojos kā parasti [pauze] - uzsvars uz fizisko sagatavotību, ļoti intensīvi un dažādi treniņi katru dienu. Esmu notievējis, fiziskā forma laba. Tagad grūtākais ir ar jaunajiem glušakiem. Strādājam pie tā, lai dzinēji nepārkarstu. Pat tagad, kad laukā ir auksts, tie ļoti uzkarst. Būs klusāk un ātrāk, ne?

Šai sezonai esmu labāk sagatavojies un tas ir loģiski, jo man nebija operācijas, kā iepriekšējā gadā, varēju mierīgi skraidīt, forma ir laba, piedalījos ledus spīdveja sacensības, tā ka bez problēmām."

Uz jautājumu, vai taisnība, ka komandas sastāvs šogad izskatās spēcīgāks, Roma atbildēja: "Vārdi spīdvejā nebrauc. Jā, komanda izskatās labi, protams, varēja būt arī vēl labāk. Polijas 1. līgā tagad ir daudzas spēcīgas komandas - Žešuva, Miškolca, Gdaņska. Vieglu gonku nebūs."

Považnijs uzsver, ka viņam svarīgākā sacīkste būs pati pirmā, 5. aprīlī pret Ribņikas komandu: "Centīšos sevi maksimāli labi pierādīt. Būs jātrāpa ar dzinējiem. No kā izvēlēties ir, bet vai pietiks laika visus pārbaudīt un noregulēt. Jāparāda viņiem, ka mēs mākam braukt."

Neskatoties uz salīdzinoši labajiem rezultātiem iepriekšējā sezonā, spīdvejists apzinās, ka viņš vēl ir tālu no ideālā: "Jā, rezultāti bija labi, bet tie bija labi tikai mājās, bet jābrauc ir arī Polijā. Jākrāj punkti, būs interesanti. Es Polijā braukāju jau sen. Redzēsim, ir daudz dažādu faktoru, kuri var ietekmēt."

"Ja būs uzdevums, tiksim Ekstralīgā. Šobrīd mūsu uzdevums ir tikt labāko četriniekā, kur mums būtu jātiek. Varbūt atkal tiksim finālā, redzēsim. Jaunos (Nieminenu, Gjedi, Mesjoncu - aut.) sen neesmu redzējis, nevaru par viņiem spriest," noslēdz sarunu Romāns.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja