Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Leonīd, tā ir tava pēdējā iespēja" jeb "Lokomotīves" jaunā modeļa prezentācija

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Leonīd, tā ir tava pēdējā iespēja" jeb  "Lokomotīves" jaunā modeļa prezentācija
Vjačeslavs Giruckis, Maksims Bogdanovs, Grigorijs Laguta
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Piektdienas vakarā Daugavpilī aizvadīta jaunā 2010. gada modeļa spīdveja kluba "Lokomotīve" prezentācija. Tāpat tika sveikti arī visi iepriekšējās sezonas laureāti. Jautrajam pasākumam sekoja līdzi arī portāls Sportacentrs.com.

Iepriekšējā sezonā Daugavpils "Lokomotīve" atvēra jaunu Latvijas spīdveja lapu, tiekot pie otrās vietas Polijas 1. spīdveja līgā. Lai arī kopš iepriekšējās sezonas beigām pagājis jau gandrīz pusgads, tieši piektdienas vakarā visi mūsu komandas braucēji (atskaitot Kristianu Hefenbroku un krievu leģionāru Ivanovu) ar sudraba medaļām tika apbalvoti vakar. Tāpat tika publiski prezentēts nākamās sezonas modelis.

Vairāk kā tūkstots interesentu ieradās uz svinīgo komandas apbalvošanu. Bija gan deju parāde, gan arī dzīvie muzikālie priekšnesumi. Viskaļākās skatītāju ovācijas no braucējiem saņēma Grigorijs Laguta, Maksims Bogdanovs, kā arī allaž dzīvespriecīgais krievu leģionārs Romāns Považnijs, kurš jau otro gadu brauks mūsu komandā. Bija ieradušies arī kluba jaunpienācēji Pāvels Mesjoncs un soms Kaupo Nieminens, kurš bija šokēts par lielo skatītāju interesi Daugavpilī, taču diemžēl ierasties nevarēja dānis Čārlijs Gjede.

Svinīgajā pasākumā vislielāko uzmanību piesaistīja kluba prezidents Vladimirs Ribņikovs, kurš katram no braucējiem novēlēja pa vēlējumam, mazliet arī analizējot visu braucēju perspektīvas. Īsumā pāris viņa interesantākās frāzes:

"Tā ir tava pēdējā iespēja" - Leonīds Paura.

"Visi mēs no tevis beidzot gaidām rezultātus" - Kjasts Puodžuks.

"Artjom, tu kļūsi par pasaules junioru čempionu" - Artjoms Laguta.

"Maksim, tu esi vienīgais, kurš var traucēt Artjomam Lagutam kļūt par pasaules junioru čempionu" - Maksims Bogdanovs.

"Visi Vladivostokas talanti mācās braukt Daugavpilī" - Artjoms Laguta.

"Iemācījām braukt brāļus Lagutas, tagad iemācīsim arī Vadimu" - Vadims Tarasenko (brāļu Lagutu radinieks no Vladivostokas).

"Ja varam iemācīt braukt Lagutas, to izdarīsim arī ar somu" - Kaupo Nieminens.

Vērts pieminēt, ka pēc svinīgās daļas notika arī kopējais VIP personu tusiņš. Ja kādam rodas sajūta, ka spīdvejisti seko mūsu basketbolistu piemēram, tad nāksies Jūs sarūgtināt - afterpārtiju visātrāk no visiem pameta tieši spīdvejisti.

Atkāpe: Portāls Sportacentrs.com jau tuvākajā laikā piedāvās Jums intervijas ar mūsu komandas braucējiem Maksimu Bogdanovu, Kaupo Nieminenu un Romānu Považniju, kā arī ar kluba "Lokomotīve" prezidentu Vladimiru Ribņikovu.

Portāls Sportacentrs.com darīs visu iespējamo, lai nākamajā sezonā visas "Lokomotīves" mājas sacīkstes varētu pārraidīt tiešraidēs!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-13 12:35, pirms 14 gadiem
"Ja varam iemācīt braukt Lagutas, to izdarīsim arī ar somu"

  +1 [+] [-]

, 2010-03-13 12:35, pirms 14 gadiem
Malacis, Nauru! Tā turpināt - spīdvejs lielākajā daļā Latvijas joprojām ir eksotika, bet ir tā vērts to iepazīt tuvāk.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-13 12:41, pirms 14 gadiem
par Leonidu skarbi,bet patiesi!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-13 12:41, pirms 14 gadiem
Luudzu, luudzu shosezon atkal tieshraides

     [+] [-]

, 2010-03-13 12:52, pirms 14 gadiem
bariga13 rakstīja: Luudzu, luudzu shosezon atkal tieshraides
darīsim visu iespējamo, bet tas nav atkarīgs tikai no Sportacentra

     [+] [-]

, 2010-03-13 19:43, pirms 14 gadiem
''Latviska'' komanda mums