Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Liepājas kartingu hallē trenē jaunos kartingu pilotus

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Liepājas kartingu hallē trenē jaunos kartingu pilotus
Foto: dragonfli.eu

Blue Shock Race Liepājas kartingu hallē ir izveidota bērnu rallija skola, kuru vada jaunais rallija pilots – Mārtiņš Sesks. Skolas ietvaros bērni apgūst gan teorētiskās zināšanas auto sportā, gan arī veic praktiskās apmācības, braucot ar kartingiem. Skola notiek reizi nedēļā, pirmdienās plkst. 18.30.

Ēriks, viena no skoliņas bērnu tēviem, saskata, ka dēlam ir ielikts spēcīgs pamatakmens auto uzbūvē un vadībā. “200% atdeve, ko Mārtiņš iegulda bērnos, ir kaut kas unikāls, un iemācīt mēneša laikā par desmit sekundēm uzlabot apļa laiku, ir iespaidīgi,” piebilst Ēriks.

Mārtiņš Sesks ar autosportu sācis nodarboties 2007. gadā, bet tieši kartingam pievērsies 2011. gadā. Autosporta zināšanas un praksi viņam deva profesionālā kartinga komanda “MRG Racing”. Mārtiņš atzīst, ka lielākais izaicinājums skolas vadīšanā ir pasniegt saturu tā, lai katrs no bērniem saprot un veiksmīgi izpilda uzdevumus, kurus būtu vēlējies apgūt pats, kad spēra savus pirmos soļus autosportā. Nodarbību mērķis ir palīdzēt bērnam apgūt ko jaunu un uzlabot savu sniegumu.

Pieteikties kartingu skolai iespējams, zvanot halles administrācijai - 27 880 035, vai rakstot uz liepaja@blueshockrace.com.

Izmantotie resursi:
Liepājas sports: Sākums