Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Īres kartinga sacensību ziemas sezona tuvojas noslēgumam

Juris Grīns
Juris Grīns

Īres kartinga sacensību ziemas sezona tuvojas noslēgumam
Foto: Openkart.lv

Īres kartinga sacensību starpsezona straujiem soļiem tuvojas noslēgumam. Rīt, 7. martā "Joker Karting Challenge" seriāla priekšpēdējais, 17 posms.

Februāra otrajā pusē notika Joker KC dubultposms - 15. un 16. posms. Ja 95+ un iesācēju ieskaitē abos posmos uz pjedestāla tie paši braucēji - smagajiem, iepriekšējo posmu izlaidis, tagad divas uzvaras Mārtiņam Spīķim, otrais abas reizes 14. posma ieskaites uzvarētājs Raivis Liberts un trešais Openkart veterāns Dzintars Trubiņš. Iesācējiem abas uzvaras ieskaites līderim Rūdolfam Bukoldam, kuram jau ir deviņas pēc kārtas, bet otro un trešo vietu uz pusēm savā starpā sadalīja Andrejs Baigozins un Niks Vucāns.

Toties abu posmu lielais pjedestāls šoreiz diezgan būtiski atšķirīgs. 15. posmā kārtējā uzvara Andrejam Laipniekam, otrais Ruslalns Dzenis, bet trešais Andris Lielgalvis, taču 16. posma viena plus viena apļa kvalifikācija veica savas korekcijas un pirmo pole position izcīnīja Edgars Lielgalvis, kurš arī pirmo reizi uzvarēja Joker posmā, otrais Ričards Alekss Švaglis, bet trešais Andrejs. Andrim, kuram pagalam neveiksmīga kvalifikācija un starts no B fināla aizmugures, pārtrūka 15 pēc kārtas gūto pjedestālu sērija.

Izmantotie resursi:
openkart.lv
- amatieru kartinga sacensības