Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Isinbajeva pēc izgāšanās Monako: "Olimpiādei būšu gatava"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Isinbajeva pēc izgāšanās Monako: "Olimpiādei būšu gatava"
Jeļena Isinbajeva
Foto: AP/Scanpix

Divkartējā olimpiskā čempione kārtslēkšanā, Krievijas sportiste Jeļena Isinbajeva, pēc izgāšanas Dimanta līgas posmā Monako atzina, ka olimpiādei viņa būšot gatava.

Atēnu un Pekinas olimpiādes uzvarētāja, abu pasaules rekordu (āra stadionā un telpās) īpašniece Isinbajeva, vakar Monako šokējoši ar trīs mēģinājumiem nespēja pārvarēt savu starta augstumu, kas bija izvēlēts 4.7 metru augstumā.

"Vakar nostartēju ne tā, kā vēlējos pati un gribēja mans treneris. Man bija slikta tehnika, taču zinām, kāpēc tā notika. Atgriezīsimies savā treniņu bāzē un gatavosimies olimpiādei. Domāju, ka fiziski biju gatava, taču pārvērtēju savas spējas. Olimpiādei būšu gatava, lai gan, protams, uztraucos," neveiksmi Monako komentēja Isinbajeva.

Piektdien Monako ar jaunu Vācijas rekordu un sezonas labāko rezultātu uzvarēja Zilke Špīgelburga, kurai izdevās pārvarēt 4.82 metru augstumā novietoto latiņu.

Izmantotie resursi:
AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-22 12:20, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Kad viņa beigs sākt ar 4.70?
nu jāsāk ar 4.50 vai 4.55
a kas mainīsies?ja sāks pec tevis piedāvatā, tad pat 470 nebūs,bet vispār kaut ko jasaprot pašam ,lai varetu citam piedāvat(baranka un kārtslekšana ir bieža parādība)