Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas volejbolistes - divkārtējās olimpiskās čempiones

Andrejs Siliņš

Brazīlijas volejbolistes - divkārtējās olimpiskās čempiones
Brazīlijas volejbolistes svin otro olimpisko zeltu pēc kārtas
Foto: AP/Scanpix

Sestdien Londonas olimpisko spēļu volejbola turnīra finālā dāmām triumfēja Brazīlijas izlase, ar 3:1 pieveicot ASV valstsvienību un izcīnot otro olimpisko zeltu pēc kārtas.

Arī pirms četriem gadiem Pekinā brazīlietes finālā pieveica ASV un ar tieši tādu pašu rezultātu pa setiem - 3:1. Šovakar spēle gan nesākās patīkami Brazīlijas līdzjutējiem - pirmajā setā amerikānietes dominēja (25:11). Tomēr katrā no nākamajiem trim setiem brazīlietes spēlēja droši un pārliecinoši - 25:17, 25:20 un 25:17. Līdz ar to Brazīlija kļuva par čempioni otrajā olimpiādē pēc kārtas.

18 punktus uzvarētāju labā guva Žakvelīne Karvalju, 15 pievienoja Šerila Kastro, bet komandas kapteine Fabiana Klaudino, kura pārstāv turku "Fenerbajce" klubu (viena no tikai divām, kas nespēlē dzimtenē sezonas laikā) guva 14 punktus, septiņus no tiem ar blokiem. ASV labā pa 14 punktiem guva Klaudino komandas biedrene klubā Logana Toma un Destinija Hukere, kura, starp citu, sezonas laikā spēlē tieši Brazīlijā.

Bronzas mačā Japānas izlase ar 3:0 apspēlēja Koreju. 23 punktus uzvarētājām guva Saori Sakoda, bet korejietēm 22 punkti vēl vienas "Fenerbahce" spēlētājas Kimas Jeonas Kongas rēķinā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-11 23:01, pirms 12 gadiem
foršās

  +1 [+] [-]

, 2012-08-12 01:11, pirms 12 gadiem
Malaces! Vismaz kaut kāda kompensācija par Brazīlijas olimpiskās futbola izlases fiasko finālā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja