Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Tralmakam piespēle un seši metieni USHL spēlē

Krišs Upenieks

Tralmakam piespēle un seši metieni USHL spēlē
Ēriks Miļuns un Eduards Tralmaks
Foto: IIHF

Latvijas hokejisti šonakt aizvadījuši spēles Ziemeļamerikas hokeja līgās, bet ar rezultativitātes punktu izcēlies tikai Eduards Tralmaks.

No latviešu pārstāvētajiem klubiem uzvaru AHL regulārās sezonas spēlē šonakt izcīnījusi tikai Teodora Bļugera Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'', kas ar 2:1 pieveica ''Comets''. Bļugers trīs reizes meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūzas ''Crunch'' ar 0:4 piekāpās Toronto ''Marlies''. Gudļevskis palika aiz Maika Makennas muguras, kurš atvairīja 24 no 27 pretinieku izpildītajiem metieniem pa vārtiem. Ņikita Jevpalovs atzīmējās vien ar neitrālu koeficientu Sanhosē ''Barracuda'' 4:5 zaudējumā pret ''Roadrunners''.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Eduarda Tralmaka Čikāgas ''Steel'' ar 4:1 pieveica ''Phantoms''. Eduardam rezultatīva piespēle, seši metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens. ''Musketeers'' ar 9:3 apspēlēja ''Fighting Saints'', bet Latvijas vārtsargs Matīss Kivlenieks atvairīja 12 no 15 pretinieku izpildītajiem metieniem pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
USHL