Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Tralmakam piespēle un seši metieni USHL spēlē

Tralmakam piespēle un seši metieni USHL spēlē
Ēriks Miļuns un Eduards Tralmaks
Foto: IIHF

Latvijas hokejisti šonakt aizvadījuši spēles Ziemeļamerikas hokeja līgās, bet ar rezultativitātes punktu izcēlies tikai Eduards Tralmaks.

No latviešu pārstāvētajiem klubiem uzvaru AHL regulārās sezonas spēlē šonakt izcīnījusi tikai Teodora Bļugera Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'', kas ar 2:1 pieveica ''Comets''. Bļugers trīs reizes meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūzas ''Crunch'' ar 0:4 piekāpās Toronto ''Marlies''. Gudļevskis palika aiz Maika Makennas muguras, kurš atvairīja 24 no 27 pretinieku izpildītajiem metieniem pa vārtiem. Ņikita Jevpalovs atzīmējās vien ar neitrālu koeficientu Sanhosē ''Barracuda'' 4:5 zaudējumā pret ''Roadrunners''.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) Eduarda Tralmaka Čikāgas ''Steel'' ar 4:1 pieveica ''Phantoms''. Eduardam rezultatīva piespēle, seši metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients plus viens. ''Musketeers'' ar 9:3 apspēlēja ''Fighting Saints'', bet Latvijas vārtsargs Matīss Kivlenieks atvairīja 12 no 15 pretinieku izpildītajiem metieniem pa vārtiem.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...
USHL


Sandis Vilmanis. Foto: North Bay Battalion
12

Vilmanis iemet un divreiz rezultatīvi piespēlē, Nortbeja OHL pusfinālā atspēlējas no 0-3

Ontārio Hokeja līgas (OHL) Bobija Ora kausa izcīņas pusfināla sērijā no 0-3 atguvusies Nortbejas "Battalion", šovakar ar 8:1 sakaujot Ošavas "Generals". Sandis Vilmanis guva vārtus un cīņā kopumā nopelnīja trīs punktus.
Sandis Vilmanis cīņā Ošavā. Foto: Goodall Media

Vilmanis piespēlē uzvaras ripā otrajā pagarinājumā, Nortbeja vēlreiz paglābjas pusfinālā

Ontārio Hokeja līgas (OHL) pusfināla sērijā no 0-3 līdz 2-3 pietuvojusies Nortbejas "Battalion", izbraukumā trīsreiz atspēlējoties un pagarinājumā uzveicot (5:4) Ošavas "Generals".
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix

Balceram pēc ceļgala savainojuma operāciju nevajadzēs

2024. gada pasaules čempionātā Latvijas izlasei nevarēs palīdzēt uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš Šveices finālsērijas piektajā spēlē iedzīvojās ceļgala saišu savainojumā. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Balcers atklāja, ka operācija nebūs nepieciešama un rehabilitācija plānota sešu nedēļu garumā.