Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rubīna "Tigers" svin otro uzvaru divās dienās

Rubīna "Tigers" svin otro uzvaru divās dienās
Kristiāns Rubīns
Foto: Mārtiņš Aiše

Otro pārbaudes spēli pret Rietumu hokeja līgas (WHL) vienību “Hurricanes” no Letbridžas aizvadīja cita līgas komanda - Medisnhetas “Tigers”, svinot uzvaru ar 5:3

Vakar komandas jau tikušās savā starpā – uzvaru ar rezultātu 4:2 izcīnīja “Tigers”, bet aizsargs Kristiāns Rubīns vienu reizi rezultatīvi piespēlēja un nopelnīja +1 lietderību. Arī šodien Rubīna komanda izrādījās spēcīgāka, pieveicot pretiniekus ar 5:3.

Pēc trīs sezonām Zviedrijā aizsargs pārcēlās uz Kanādu, un šī viņam būs otrais gads WHL. Iepriekšējā sezonā Rubīns guvis trīs vārtus un atdevis 21 piespēli 49 spēlēs, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +29, aizvadot 49 spēles, bet 11 “play-off” mačos aizsargs atdevis septiņas piespēles un nopelnījis +10 lietderību.

Aizvadītajā WHL čempionātā “Tigers” aizkļuva līdz otrajai “play-off” kārtai, kur septītās spēles papildlaikā piekāpās “Hurricanes”, kas, savukārt, Austrumu konferences finālā piekāpās Redžainas “Pats”.

Jaunā WHL sezona sāksies 23. septembrī, un pirmajā spēlē “Tigers” tiksies tieši ar “Hurricanes.”

Izmantotie avoti:
Medicine Hat Tigers – Official site of...