Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam divi vārti pārbaudes spēlē, Rubīnam piespēle

Krastenbergam divi vārti pārbaudes spēlē, Rubīnam piespēle
Renārs Krastenbergs (#17)
Foto: Terry Wilson/OHL Images

Pirmās pārbaudes spēles Kanādas junioru līgas aizvadīja Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Kristiāna Rubīna "Medicine Hat Tigers" izcīnīja uzvaru, bet Renāra Krastenberga Ošavas "Generals" savu spēli noslēdza neizšķirti, divus no trīs vārtiem gūstot tieši Krastenbergam.

Nedēļas sākumā gatavošanas jaunajai sezonai uzsāka Ontario Hokeja līgas (OHL) vienība Ošavas “Generals”. Pēc visām formalitātēm spēlētāji tika sadalīti divās komandās – Lindrosa un Ora. Otrdien notika divas treniņspēles, kurās uzvarēja Lindrosa komanda - pirmo ar rezultātu 3:2, kurā Renārs Krastenbergs guva gan otros vārtus, gan izšķirošo pēcspēles metienu, otro ar 8:6. Trešdienas spēlēs uzbrucējs klusēja, bet ceturtdienas spēlē viņa kontā ir “hat-trick”, tajā skaitā uzvaras vārti papildlaikā Lindrosa komandas panākumā ar 5:4.

Šonakt notika pirmā oficiālā spēle ar citu komandu – pretiniekos bija “Kingston”. Mačs noslēdzās neizšķirti – 3:3. Krastenbergs guva divus komandas vārtus vairākumā, kopā spēles laikā izdarot trīs metienus pretinieku vārti virzienā, maču pabeidzot ar -1 lietderības koeficientu. Uzbrucējam šī būs otrā sezona OHL – pirmajā Krastenergs guvis deviņus vārtus un atdevis 15 piespēles 63 mačos, regulāro turnīru pabeidzot ar -7, savukārt 11 izslēgšanas spēlēs uzbrucēja kontā ir seši vārti, trīs piespēles un +5 lietderība.

Savukārt Rietumu hokeja līgas (WHL) klubs “Medicine Hat Tigers” sezonas pirmajā pārbaudes spēlē uzvarēja “Lethbridge Hurricanes” ar 4:2. Uzvarētāju komanda pie punktiem tika arī aizsargs Kristiāns Rubīns – viņam viena piespēle un +1 lietderība. Pēc trīs sezonām Zviedrijā aizsargs pārcēlās uz Kanādu, un šī viņam būs otrais gads WHL. Iepriekšējā sezonā Rubīns guvis trīs vārtus un atdevis 21 piespēli 49 spēlēs, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +29, aizvadot 49 spēles, bet 11 “play-off” mačos aizsargs atdevis septiņas piespēles un nopelnījis +10 lietderību.

Izmantotie avoti:
WHL Network
Training Camp Recap – Oshawa Generals

     [+] [-]

, 2017-09-02 08:40, pirms 7 gadiem
Maz šosez mūsējo ZA vadošajās junioru līgās - CHL 2, USHL 2 (V.Egle un E. Kļaviņš; vismaz vairāk es neatradu - skat.: assets.ngin.com ).

     [+] [-]

, 2017-09-02 09:16, pirms 7 gadiem
Abrag, tas ir sekas junioru izlasu izkrisanai no elites un tuksajam gadam draftos. Toties bus ncaa un ahl pravs pulcins...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-02 10:22, pirms 7 gadiem
Vai tad abi spele Medicine Hat Tigers?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-02 10:36, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Maz šosez mūsējo ZA vadošajās junioru līgās - CHL 2, USHL 2 (V.Egle un E. Kļaviņš; vismaz vairāk es neatradu - skat.: assets.ngin.com ).
Toties visai daudz NCAA.