Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Videls: "Ledus šodien bija ļoti dīvains - ripa neklausīja ne mums, ne pretiniekam"

Andrejs Siliņš

Videls: "Ledus šodien bija ļoti dīvains - ripa neklausīja ne mums, ne pretiniekam"
Līnuss Videls
Foto: dinamoriga.lv

"Jā, šis nav regulārais čempionāts, taču ir svarīgi pirmajā spēlē, savu skatītāju priekšā, tikt pie uzvaras," prieku par izcīnīto uzvaru "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas pirmajā spēlē pret Minskas "Dinamo" pauda Rīgas "Dinamo" zviedru uzbrucējs Līnuss Videls.

“Ir patīkami atkal spēlēt Rīgā. Šeit ir ļoti laba atmosfēra, lai spēlētu hokeju. Esmu priecīgs, ka izdevās izcīnīt uzvaru. Jā, šis nav regulārais čempionāts, taču ir svarīgi pirmajā spēlē, savu skatītāju priekšā, tikt pie uzvaras,” pēc panākuma citēts Videls.

Dinamo Rīga ar Minskas “Dinamo” spēkojās Ņižņijnovgorodas “Gubernatora kausā”, kur rīdzinieki bija pārāki ar 4:2. “Viņu spēle atšķīrās no tās, ko viņi demonstrēja Ņižņijnovgorodā. Manuprāt, šodien viņi spēlēja daudz labāk. Ledus šodien bija ļoti dīvains. Ripa neklausīja ne mums, ne pretiniekam. Bet tas ir normāli pirmssezonas turnīrā.”

Videls guva vārtus vairākumā, nepilnas sešas minūtes līdz otrā perioda beigām. “Biju ar ripu un meklēju Kevinu Klārku pie tālā staba. Sanāca nedaudz iepauzēt un vārtsargam skatu nosedza aizsargi. Man nebija vairs daudz variantu, atlika mest pa vārtiem. Ripa izspraucās starp aizsargiem un ielidoja vārtos.”

Izmantotie resursi:
Spēles ievadlapa — Hokeja kluba Dinamo Rīga...

  +2 [+] [-]

, 2018-08-21 23:23, pirms 6 gadiem
Linuss lieliski nospēlēja