Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bļinovam trīs piespēles uzvarā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bļinovam trīs piespēles uzvarā
Viktors Bļinovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Lielisku spēli BAČ aizvadījis Latvijas uzbrucējs Viktors Bļinovs, kurš mačā pret "Brest" atzīmējās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, palīdzot Žlobinas "Metallurg" izcīnīt uzvaru ar 5:3.

Žlobinas hokejisti bija pārliecinoši šīs spēles favorīti un jau spēles desmitajā minūtē "Metallurg" arī izvirzījās vadībā. Turpinājums Žlobinas klubam gan nebija tas veiksmīgākais, jo pirmo ceturtdaļu jau savā labā noslēdza mājinieki - 2:1. Jau pašā otrās trešdaļas sākumā Pāvels Volčeks pēc Viktora Bļinova piespēles izlīdzināja rezultātu.

Rezultāts 2:2 saglabājās līdz pat 33. minūtei, bet tad pēc vēl vienas Bļinova piespēles Aleksandrs Kovšiks izvirzīja "Metallurg" vadībā - 3:2. Pēdējā trešdaļā šo pārsvaru izdevās vēl vairāk palielināt (4:2), bet arī "Brest" vēl vienus vārtus guva. Punktu šai spēlei pielika Genādijs Savilovs, kurš guva savas komandas piektos vārtus (atkal piespēle Bļinovam).

Viktors Bļinovs šajā spēlē izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, kā arī četrām soda minūtēm. Agris Saviels, kuram nesen piedzima dēls, spēles protokolā neatzīmējās, bet Elvis Želubovskis traumas dēļ šodien nespēlēja.

Izmantotie resursi:
hockey.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-02-22 15:27, pirms 15 gadiem
Manu prāt, labākā 4. maiņa DR bija Štāls-Bļinovs-Petrovickis. Žēl, ka tās vairs nav(

     [+] [-]

, 2009-02-22 15:36, pirms 15 gadiem
Ar šitādu spēli varētu tikt Dināmo... tajā kurš Minskā bāzējas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-22 16:01, pirms 15 gadiem
Nav bijis savtīgs
Slēpts komentārs: smilchs2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-22 20:19, pirms 15 gadiem
Šuplers nākamsezon var nebūt,tā ka daudz kas var mainīties .