Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Beresņevs: "Punktu mēs tomēr izrāvām"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Beresņevs: "Punktu mēs tomēr izrāvām"
Leonīds Beresņevs (no kreisās) un Sergejs Usanovs pēcspēles preses konferencē
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

"Par komandu jau atkal varu teikt to labāko, jo puiši atrada sevī spēkus, lai pārņemtu iniciatīvu un, pateicoties savām darbaspējām, prata izlīdzināt rezultātu. Par to viņiem pateicība," preses konferencē pēc spēles, kurā "ASK/Ogre" hokejisti tikai papildlaikā ar 3:4 piekāpās Mogiļevas "Himvolokno", teica ogrēniešu galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

Kā pirmais preses konferencē uzstājās "Himvolokno" galvenais treneris Sergejs Usanovs: "Ir nepatīkami izlaist no rokām uzvaru, es domāju – uzvaru spēles pamatlaikā. Lai gan pirmā perioda sākumā, pateicoties mūsu aizsardzības spēlētāju neuzmanībai, pretiniekiem bija divas labas iespējas, izejot viens pret vienu ar vārtsargu. Pēc tam mēs sākām spēlēt uzmanīgāk, izvirzījāmies vadībā ar 3:0. Tomēr nerealizējām soda metienu, bet, kad rezultāts bija 3:1, netrāpījām tukšos vārtos – nepārmetām ripu pāri vārtsargam. Tika nopelnīts nevajadzīgs noraidījums – vainīgais spēlētājs par to tiks sodīts. Vēl bija rupja kļūda no aizsardzības spēlētāja puses, kuram neviens netraucēja, bet viņš piespēlē pretiniekam. Palaidām uzvaru... Tas gan nemazina pretinieku komandas spēlētāju nopelnus, jo viņi cīnījās līdz beigām – malači! Bet divas mūsu kļūdas noveda pie šāda iznākuma. Jā, mums ir uzvara pagarinājumā, bet tajā pašā laikā zaudēts punkts. Mūs galvenie konkurenti ieguva pa trim punktiem, kamēr mēs tikai divus."

"Spēle atstāja divējādu iespaidu. Sākums bija mums nedaudz neveiksmīgs, es nezinu, kāpēc, bet varbūt spēlētājiem bija pārāk liela bijība pret pretinieku komandu. Pieļāvām divas ārkārtīgi rupjas kļūdas pozicionālajā spēlē un pretinieku uzbrucēji, pateicoties savai meistarībai, tās pārvērta vārtu guvumos, bet mēs nonācām zaudētāju lomā," tā Leonīds Beresņevs.

Viņš arī turpināja: "Runājot pa pagarinājumu, bija nevajadzīgs noraidījums, kas noveda pie zaudējuma. Spēlējot četri pret četri, noraidījums nozīmē, ka vienai no komandām paliek tikai trīs laukuma spēlētāji, kas, kā likums, jebkura līmeņa hokejā ir puslīdz droši zaudēti vārti. Mūsu pretinieki šo iespēju arī izmantoja. Punktu mēs tomēr izrāvām un izdarījām to spēlē pret tādu nopietnu pretinieku. Par to es esmu pateicīgs puišiem."

Uz jautājumu, kāpēc šodienas spēlē nepiedalījās Aleksandrs Kerčs, Beresņeva kungs atbildēja, ka Kerčam bijusi slikta pašsajūta, jo atkal jūtamas tās traumas sekas, kura tika gūta vēl pirms došanās turnejā pa Baltkrieviju. Šī iemesla dēļ bija nolemts šoreiz Aleksandru pietaupīt, bet jau nākamajā mačā viņš visdrīzāk izies laukumā.

Atbildot uz jautājumu, kādu iespaidu uz hokejistiem atstājis pēdējo spēļu saspringtais grafiks – piecas spēles deviņās dienās, "ASK/Ogre" galvenais treneris izteicās, ka, ja reiz komanda ir pieņēmusi izaicinājumu spēlēt šajā čempionātā, tad žēloties nav iemesla. Pie tam tādā pašā situācijā atrodas visas līgas komandas. Tiesa, ogrēniešiem ir nedaudz grūtāk kā citiem, jo, kā uzskata Beresņevs, viņi nedaudz atpaliek meistarībā, tāpēc iznāk lielāka slodze – spēlējot ir jāatdod vairāk spēka un emociju. Kopumā to var just, jo dažiem hokejistiem spēki sākuši izsīkt. Ir jāiztur pavisam nedaudz, bet tad jau būs garāks pārtraukums, kura laikā varēs atjaunot savus fiziskos resursus.

     [+] [-]

, 2008-10-19 23:25, pirms 16 gadiem
Nesaprotam kāds ir komandas mērķis un vai vispār komandai pietiks finansējums turpināt spēlēt šai turnīrā ......būtu vissvarīgākais jautājums šai intervijā!

  -2 [+] [-]

, 2008-10-19 23:28, pirms 16 gadiem
Betnessy rakstīja: Nesaprotam kāds ir komandas mērķis un vai vispār komandai pietiks finansējums turpināt spēlēt šai turnīrā ......būtu vissvarīgākais jautājums šai intervijā!
Nesaprotam, kāda ir īsti godājamā Betnessy jautājuma būtība...

  -1 [+] [-]

, 2008-10-19 23:51, pirms 16 gadiem
Visām ministrijām ir dots uzdevums pārskatīt iespējas turpmāk samazināt un ietaupīt līdzekļus un ASK ,, naudas krāns,, nav izņēmums.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-19 23:57, pirms 16 gadiem
Nu, ja jau tā, tad Rīgas un Daugavpils pašvaldībām nav dots tāds pats uzdevums, Liepājas metalurgam ar ražošanu un realizāciju viss kārtībā? Tā nav tikai armijas problēma. Tā nav pat tikai Latvijas problēma. Un par to mērķi - normālam fanam pateiktu, ka Latvijas čempionu tituls, bet tu droši vien gaidi, atbildi, ka tas tikai tā - ripu padzenāt, kad nedzer alu, vai ne?

  +2 [+] [-]

, 2008-10-20 07:01, pirms 16 gadiem
Un kādas Rīgas Dinamo perspektīvas? Arī padzenāt ripu, kamēr gāzes onkuļi dod naudu... ne tā?!

  +4 [+] [-]

, 2008-10-20 09:26, pirms 16 gadiem
Kamēr Latvija ir NATO mums nāksies tērēt 2% no IKP armijas vajadzībām un ASK sporta klubi cik zinu iekljaujas shajaa kopeejajaa 2% katlaa, taa kaa sheit ministrija vienpersoniski nevar samazinaat finanseejumu ... labaak lai tas tiek sportam nevis patronaam, kuras bezjeegaa izshauj visaadaas maaciibaas ...

     [+] [-]

, 2008-10-20 09:27, pirms 16 gadiem
p.s. Un Leonīdam atkal ir smuks dzhemperiitis!

     [+] [-]

, 2008-10-20 09:51, pirms 16 gadiem
Nu Ļoņa,tavas atmaskas jau sāk apnikt,tu paliec tāds kā hokeja Žozē Maurinjo...

     [+] [-]

, 2008-10-20 12:18, pirms 16 gadiem
Interesanti gan, par kādām atmazkām FK22 domā?
Man jau škiet ka tāds rezultāts pret otro līgas komandu ir ievērības cienīgs sasniegums, ņemot vērā to ka rezultāts bija 0:3 par sliktu Ogrei. Laikam jau treners atrada pareizos vārdu kā mobilizēt komandu un izlīdzināt rezultātu.