Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Bebri" atņem punktu mogiļeviešiem

Šodien Baltkrievijas atklātajā hokeja čempionātā Ogres ASK komandai mačā pret Mogiļevas "Himvolokno" hokejistiem izdevās atspēlēties no 0:3, pamatlaiku noslēdzot neizšķirti, tomēr pagarinājumā piedzīvots zaudējums ar 3:4.

Spēles pirmajā periodā viesu komanda guva divus bezatbildes vārtus un tablo pēc spēlētām 20 minūtēm vēstīja – 0:2. Cīņas otro trešdaļu ar vārtu guvumu atklāja viesi, panākdami jau trīs vārtu pārsvaru – 0:3. Perioda izskaņā ogrēniešu uzbrucējs Vjačeslavs Fanduļš, gan vienus vārtus atguva, taču rezultāts pēc diviem periodiem neiepriecinošs – 1:3.

Trešajā periodā ASK hokejisti atguva zaudēto, gūstot divus vārtus. Vispirms pēc Renāra Undeļa un Kirila Ugarava piespēlēm izcēlās Osipovs, bet trešdaļas izskaņā precīzs metiens padevās Jurijam Kļujevskim – 3:3. Spēles pagarinājumā veiksme nebija ASK sabiedrotā un tā otrajā minūtē, realizējot vairākumu, uzvaru izcīnīja viesi, "Himvolokno" hokejisti.

Baltkrievijas atklātais čempionāts

Ogre ASK – Himvolokno 3:4 (0:2, 1:1, 2:0, 0:1)
Vārti: 12:32 Borozenko (Kucevičs, Magdejevs) 0:1, 15:13 Romadanovskis (Samohvalovs) 0:1, 22:35 Caregorodcevs (Ciplakovs, Blohs vair.) 0:3, 32:07 Fanduļs (Bluks, Šiškovičs) 1:3, 46:22 Osipovs (Ugarovs, Undelis) 2:3, 37:31 Kļujevskis 3:3, 62:00 Romadanovskis (Saharovs vair.) 3:4

     [+] [-]

, 2008-10-19 18:53, pirms 16 gadiem
Ogre pieradina pie zāģiem

     [+] [-]

, 2008-10-19 18:55, pirms 16 gadiem
Izskatās, R2000 nevajadzīgie Kokļins un Kļujevskis tīri labi iedzīvojušies Ogrē. Vismaz kaut kādus golus met ik pa laikam.

     [+] [-]

, 2008-10-19 19:20, pirms 16 gadiem
Biju uz spēli. Hokējs tīri sakarīgs. Ogre pirmajā periodā uzbruka kā zvēri tikai tas viesu vārtusargs vienkārši vilka visu ārā! Vajadzēja jau būt 3;0 pēc pirmā per. tikai Ogres labā! Tad rokas nolaidās Ogrei, jo nekas nesanācsa! Bet malači,saņēmās, tikai tas Zviedrītis visu sačakarēja papildlaikā, jo tādus sodus nedod papildlaikā! (Viņš vispār šodien tiesāja kā uz pohām!) Ja tā Bebri spēlēs tad būs arī uzvaras un neviena vien!!! Veiksmi turpmāk!

     [+] [-]

, 2008-10-19 19:39, pirms 16 gadiem
Labi, ka papildlaikā. Vismaz kādu onktu dabūja.

     [+] [-]

, 2008-10-19 20:17, pirms 16 gadiem
Arii biju uz speeli.
Jaa, Zviedriitis kaa vienmeer, savaa stilaa
Nu nemiil vinjs Ogri !!

     [+] [-]

, 2008-10-19 21:25, pirms 16 gadiem
kivi rakstīja: Biju uz spēli. Hokējs tīri sakarīgs. Ogre pirmajā periodā uzbruka kā zvēri tikai tas viesu vārtusargs vienkārši vilka visu ārā! Vajadzēja jau būt 3;0 pēc pirmā per. tikai Ogres labā! Tad rokas nolaidās Ogrei, jo nekas nesanācsa! Bet malači,saņēmās, tikai tas Zviedrītis visu sačakarēja papildlaikā, jo tādus sodus nedod papildlaikā! (Viņš vispār šodien tiesāja kā uz pohām!) Ja tā Bebri spēlēs tad būs arī uzvaras un neviena vien!!! Veiksmi turpmāk!

Es gan redzēju citu spēli laikam....,jo pirmajā periodā nospiedoši pārāki bija viesi!Arī pārmetumi par tiesneša darbu ir nekorekti ,jo tiesneši spēli neizlaida ,,no rāmjiem,, un tiesāja pilnīgi atbilstoši šā turnīra līmenim.
Viesu komanda ir labāk nokomlektēta un spēlētāju fiziskais un tehniskais pārākums bija jebkurā spēles situācijā.Ogres izcīnīto punktu varam uzskatīt par lielu panākumu vai pareizāk ,par veiksmi .Te ar savu bļaustīšanos un šoreiz ar lietišķu padomu palīdzēja bebru trenera palīgs Razgals - uzbrucējiem ir jāmēģina pretinieku vārtsargu pārspēt no vārtu aizmugures ,kas arī izdevās pie 2. vārtu guvuma ,kad (kādreiz to sauca Bobrova stilā)
Osipovs no vārtu aizmugures ,,ielocija ,,ripu vārtos.Apmulsušos pretiniekus ,kuri šādu iznākmu nebija gaidījuši ,jo līdz šim paklausīgi pildīja sava trenera norādes - samazināt spēles tempu un mierīgi nospēlēt spēli līdz galam , vēlreiz pārspēja Kļujevskis ,kurš beidzot savu aktīvo darbību pārvērta vārtu guvumā .
Spēles papildlaikā komandai ir jāspēlē ļoti uzmanīgi un te jau spēlējot 4 pret kā zem lupas ...viesu pārsvars kustībā un Kokļina pārkāpums(aizķeršana ar nūju ) ,jau bija izmisīgās aizstāvēšanās sekas .Mogiļevieši
pāris sekundēs ,,sakārtoja ,,beigu rezultātu - ar metienu no zilās līnijas caur spēlētāju burzmu un ar rikošetu no kāda spēlētāja atrada vietu terentjeva vārtos!Par labāko Ogres sastāvā .....man būtu grūti nosaukt kādu ,bet Razgals visai viegli uzšņapot uz lapiņas 81...ātri atbrīvojās no šā uzdevuma un par labāko bebri šai spēlē nominēja vārtsargu Terentjevu,lai gan viņa spēle pēc diviem ielaistiem vārtiem pirmajā periodā bija uz jautājuma ...vai viņš turpinās stāvēt otro periodu .Ja atgriežamies pie spēles sākuma,man visai dīvaina likās Beresņeva izvēle - vārtos šodien likt iepriekšējās spēles totālo neveiksminieku Terentjevu . Laikam jau Beresņevs gribēja pārliecināties ,vai nav vērts laikus domāt par šā vīra atstādināšanu un ,kapēc nepamest zem mogiļeviešu tanka ,jo tik un tā ši spēle likās jau pirms spēles bija diezgan bezcerīga ,bet ja jau kādu gaida ,,Beresņeva giljotīne ,, ...tad jau arī tas ir spējīgs uz maksimālu koncentrēšanos un atdevi .

     [+] [-]

, 2008-10-19 21:34, pirms 16 gadiem
Jā - pēdējais tiešām bija rikošets - to var saprast arī no galerijas pēdējās bildes...

     [+] [-]

, 2008-10-19 21:42, pirms 16 gadiem
Runājot par igauņu sūtīšanu mājās, dažs labs igaunis sen nav spēlējis, varbūt jau aizsūtīts?!

P.S.
Jā, aizstāvēšanās papildlaikā tiešām bija izmisīga, bet konkrētais pārkāpums gan šķiet nebija tā sekas, muļķīgi ķeksēja, pilnīgi nevajadzīgi.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-19 22:56, pirms 16 gadiem
kivi rakstīja: Biju uz spēli. Hokējs tīri sakarīgs. Ogre pirmajā periodā uzbruka kā zvēri tikai tas viesu vārtusargs vienkārši vilka visu ārā! Vajadzēja jau būt 3;0 pēc pirmā per. tikai Ogres labā! Tad rokas nolaidās Ogrei, jo nekas nesanācsa! Bet malači,saņēmās, tikai tas Zviedrītis visu sačakarēja papildlaikā, jo tādus sodus nedod papildlaikā! (Viņš vispār šodien tiesāja kā uz pohām!) Ja tā Bebri spēlēs tad būs arī uzvaras un neviena vien!!! Veiksmi turpmāk!
Kādas muļķības. Ogre no savas zonas nevarēja tikt laukā pirmajā trešdaļā. Pagarinājumā Zviedītis nekļūdījās.Tur bija pārkāpums,stulbs gan un nevietā,bet bija.

     [+] [-]

, 2008-10-20 11:15, pirms 16 gadiem
kaut ko juus tur peraties....sviests!!!ogre taada...ogre shaada....

galvenais, ka to punktu savaaca....

vieniigais ko piebilst terentjevs, raitums....nu nezinu nezinu....