Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latviešu pārstāvētajam "Metallurg" zaudējums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Latviešu pārstāvētajam "Metallurg" zaudējums
Agris Saviels
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokejistu pārstāvētais klubs Žlobinas "Metallurg" kārtējā BAČ spēlē ar 1:3 piekāpās "Gomel". Latvijas hokejisti šodienas spēlē atzīmējās tikai ar soda minūtēm.

"Gomel" un "Metallurg" cīnās par otro vietu regulārajā čempionātā, tādēļ šai spēlei bija liela nozīme. Laukumā Žlobinas kluba rindās izgāja arī Agris Saviels, Viktors Bļinovs un Elvis Želubovskis. Mača sākums "Metallurg" bija ļoti neveiksmīgs, jo Vladislavs Brizgalovs divas reizes pirmajā periodā spēja pārspēt Žlobinas vārtsargu Andreju Bujko.

Otrajā trešdaļā "Metallurg" sāka uzbrukt krietni vairāk, kas arī deva rezultātu pašā trešdaļas izskaņā, kad izdevās vienus vārtus atgūt. Šajā trešdaļā divas reizes tika noraidīts Viktors Bļinovs, bet komanda mazākumā izturēja. Visi mēģinājumi gūt vēl kādus vārtus bija neveiksmīgi, bet beigās tika ielaizti vēl vieni vārti, tādējādi Žlobinas klubs zaudēja ar 1:3.

Agris Saviels un Elvis Želubovskis spēles protokolā ne ar ko neatzīmējās, bet Viktors Bļinovs izcēlās ar četrām soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
hockey.by

     [+] [-]

, 2009-02-18 09:03, pirms 15 gadiem
kaa mani priecee ka blinovs vairs nav ieksh RD!

Nākoša ir Bērziņa kārta... Chalis jau sakariigs, stabili spēlē, bet vārti ir cik iemesti?

     [+] [-]

, 2009-02-18 12:01, pirms 15 gadiem
Nu Tu "dod". Paskaties statistiku! Bērziņam ir tikai par vieniem vārtiem mazāk (4 pret 5) nekā 1.maiņas uzbrucējam Ankipānam, kurš spēlē kopā ar tādiem lielmeistariem kā Hosa un Elisons, bet punktu Bērziņam pat vairāk (12 pret 11) nekā Ankipānam!

     [+] [-]

, 2009-02-18 12:03, pirms 15 gadiem
Un vēl - paskaties arī plus/mīnus koeficientu. Bērziņa +3 ir otrs labākais komandā aiz Laviņa +5, bet starp uzbrucējiem labākais.