Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Znaroks: "Piekristu strādāt Rīgā gandrīz par velti"

Znaroks: "Piekristu strādāt Rīgā gandrīz par velti"
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas izlases un Maskavas ''Dynamo'' galvenais treneris Oļegs Znaroks noraidījis Krievijas medijos izskanējušo informāciju par pārrunām ar Rīgas ''Dinamo'' vadību. Pretrunīgi vērtētais treneris uzsver, ka nav saņēmis nekādus signālus no rīdzinieku nometnes un vienlaikus atzīst, ka Rīgā būtu gatavs strādāt gandrīz par velti.

''Man piedāvāja darbu Rīgā, un es finansiālu apsvērumu dēļ no tā atteicos? Tā ir kārtējā provokācija! Citādi to nosaukt nevaru. Kaut kādas muļķības. Visiem zināms, ka es vēlos strādāt Rīgā, taču neviens no ''Dinamo'' vadības pa visu šo laiku nav ar mani runājis,'' laikrakstā ''Telegraf'' citēts Oļegs Znaroks, kurš arī nākamsezon kopā ar Hariju Vītoliņu komandēs Maskavas ''Dynamo''.

''Piekristu strādāt Rīgā gandrīz vai par velti. Katrā gadījumā - uz daudz mazākiem nosacījumiem nekā Maskavā. Arī mana ģimene to vēlas. Taču situācija jau vairāku gadu gaitā nemainās. Paši zināt, kāda tā ir. Dzīvošu ar cerību, ka kādreiz mani pasauks uz Rīgu...''

Tāpat Znaroks atklāja, ka bez ''Dynamo'' viņu galvenā trenera amatā vēlējušās redzēt vēl četras komandas. ''Komandas gan no Austrumu, gan Rietumu konferences. Nosaukumus gan nesaukšu, tam nav jēgas,'' sacīja speciālists, kura jaunais līgums ar Maskavas klubu esot naudīgāks par iepriekšējo.

Izmantotie resursi:
Телеграф.lv : Новости Латвии : Политика :...

1 2 3 4 138 komentāri
Slēpts komentārs: fire

 +38 [+] [-]

, 2011-03-16 19:21, pirms 13 gadiem
tad jau ari Suplera ''jaunais ligums'' ir pile.

 +31 [+] [-]

, 2011-03-16 19:25, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: tad jau ari Suplera ''jaunais ligums'' ir pile.
Domāju 99.9 % ka jā.

 +61 [+] [-]

, 2011-03-16 19:25, pirms 13 gadiem
Es labprātāk Znaru redzētu pie Dinamo stūres !!!

Godīgi sakot Šupleram nav dūšas ,manu prāt !

Nē nu slikts Šuplers arī nav , bet es par Znaroku!

 +23 [+] [-]

, 2011-03-16 19:27, pirms 13 gadiem
kaptomanis12 rakstīja: Es labprātāk Znaru redzētu pie Dinamo stūres !!!

Godīgi sakot Šupleram nav dūšas ,manu prāt !

Nē nu slikts Šuplers arī nav , bet es par Znaroku!
Zini, es tomēr neredzu vienu un to pašu treneri gan RD, gan izlasē. Man liekas, ka tas nenāktu pa labu ne vienam ne otram. Bet tās protams ir tikai manas domas
Slēpts komentārs: kaptomanis12

 +53 [+] [-]

, 2011-03-16 19:32, pirms 13 gadiem
Abi treneri ir labi, bet Znarokam ir divas lielas priekšrocības pār Šupleru: viņš pārzin Latvijas hokeja sistēmu kā savus piecus pirkstus un, būdams pie RD sistēmas, aktīvi censtos iesaistīt citus Latvijas spēlētājus, māzāk paļaujoties leģionāriem. Vēl ir acīmredzams, ka viņš Rīgā strādātu nevis naudas dēļ bet par kaut ko daudz lielāku. Viņam Latvija rūp daudz vairāk nekā dažiem šeit liekas un protams vairāk nekā Šupleram.

  -1 [+] [-]

, 2011-03-16 19:35, pirms 13 gadiem
kaptomanis12 rakstīja: Neraudi , tā vai tā nākam sezon Znaroks nebūs Rīgā !
Ak jel! Es nemaz neraudu!!! Man nav nekas pret ne vienu no abiem treneriem. Lai gan, godīgi sakot, man šķiet, ka Šuplers iekš RD savu jau ir izsmēlis, tāpēc ceru, ka nākam sezon RD būs pārmaiņas šajā sakarā. Savukārt Znaroku es tiešām cienu kā treneri, bet atkārtojos, pēc manām domām, nebūtu labi, ja gan izlasi, gan RD vadītu viens un tas pats treneris. Bet lai vai kā tas tomēr galīgi nav atkarīgs no mums, vai ne? Būs tā kā būs!

  -3 [+] [-]

, 2011-03-16 20:48, pirms 13 gadiem
LiiiL rakstīja: Ak jel! Es nemaz neraudu!!! Man nav nekas pret ne vienu no abiem treneriem. Lai gan, godīgi sakot, man šķiet, ka Šuplers iekš RD savu jau ir izsmēlis, tāpēc ceru, ka nākam sezon RD būs pārmaiņas šajā sakarā. Savukārt Znaroku es tiešām cienu kā treneri, bet atkārtojos, pēc manām domām, nebūtu labi, ja gan izlasi, gan RD vadītu viens un tas pats treneris. Bet lai vai kā tas tomēr galīgi nav atkarīgs no mums, vai ne? Būs tā kā būs!
Pareizi !

  +2 [+] [-]

, 2011-03-16 21:10, pirms 13 gadiem
domāju, ka Jūlis ar komandu lieliski pastrādājis, no malas šķiet, ka komandā valda laba atmosfēra un būsim godīgi - sezonas maksimums ir paņemts.... Ko Znaroks varētu vairāk piedāvāt?

  +5 [+] [-]

, 2011-03-16 21:26, pirms 13 gadiem
Skaidrs kā diena, ka Znaroks nepatīk kādam no RD valdes, citu iemeslu neredzu.
Atliek tik kādam palaist "pīli", kad visi naivi notic, sevišķi jau Latvijas mēdiji, kas pārsvarā "barojas" no krievu portāliem, piemēram, šī "pīle" šodien Latvijas portālos ir publicēts kā 100% noticis fakts un cilvēki notic, jo tā taču ir rakstīts.
Tā vien izskatās, ka kāds pret Znaroku vēršs melno PR.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-16 22:03, pirms 13 gadiem
Oļegs vnk māk būt suņanagla pakaļā.. Spēcīga personība, kas labās attiecībās ar Kiru.. Te ir vairāk zemūdens akmeņu kā liekas sākumā... RD vajag klusu ārzemnieku kas nemaisa Latvijas hokeja dīķi, lai to var darīt Savickis.. OO bet Znars zin visus un visu par visiem..

  +3 [+] [-]

, 2011-03-16 22:12, pirms 13 gadiem
labāk 100 Znaroki nekā viens šuplers

 +56 [+] [-]

, 2011-03-16 22:16, pirms 13 gadiem
G`day Mate! rakstīja: Skaidrs kā diena, ka Znaroks nepatīk kādam no RD valdes, citu iemeslu neredzu.
A kā viņš var patikt RD vadībai, ja Znaroka ienākšana komandā nozīmēs, ka tā beidzot būs normāla komanda ar normālu darba sadalījumu, nevis tā, ka vadība uzspiež trenerim spēlētājus vai vēl kko tādu... .

Znaroks tieši komandas vadīšanas ziņā visu RD valdi var nolikt pie vietas un nekādā gadījumā neļaus, lai kāds jaucas viņa darbā.

Tieši tāpēc savulaik viņa vietā tika paņemts Šuplers, kurš vispār bija priecīgs un pateicīgs, ka kāds viņam ļauj strādāt.

RD vadība ir tik īpatnējs veidojums, kurā visi grib būt par ģenerāļiem (tādiem mazajiem Napoleoniem), bet ienākot komandā Znarokam (un Vītoliņam) vadonis komandā būs viens... un ne jau N.S., J.S. vai A.K. vai arī jebkurš cits.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Abrags

 +30 [+] [-]

, 2011-03-16 23:10, pirms 13 gadiem
Abrags rakstīja: pilnīgas muļķības. Tevi palasot, izklausās, ka Znaroks tiktu ņemts nevis kā galvenais treneris bet kā ģenerālmenedžeris ar milzīgām pilnvarām. Nekādu valdi pie vietas viņš nolikt nevarētu - valde viņam algu maksātu. Daudz sprēgātu - atrastu iemeslu par ko atlaist.
Laiki iet, bet abrags, mūžīgais opozicionārs, paliek.

Es saprotu, ka tev šodien prieki, kā nekā RD sezona beigusies, bet nu... .

Uzrakstīšu vēlreiz (teikuma daļai, kas ir svarīgākā) - Znaroks tieši komandas vadīšanas ziņā... .

Komandas kā sporta veidojuma, nevis biznesa organizācijas. Tb, ar Znaroku pie RD stūres valdes iespējas vadīt komandu sportiskajā ziņā un stāstīt kā ir jāspēlē, būtu nu ĻOTI ierobežotas.

Atlaist, protams, var, visus var atlaist, taču ne jau atlaišanā ir "sāls", bet tajā, ka RD vadība nemaz nemēģina komandai piesaistīt spējīgāko treneri (te pat vairs nav runa tieši par Znaroku), tikai dēļ tā, ka viņiem pašiem, kā maziem bērniem, gribas paspēlēties un tādējādi viņi atzīst savu nespēju būt profesionāļi.

  +3 [+] [-]

, 2011-03-16 23:15, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: A kā viņš var patikt RD vadībai, ja Znaroka ienākšana komandā nozīmēs, ka tā beidzot būs normāla komanda ar normālu darba sadalījumu, nevis tā, ka vadība uzspiež trenerim spēlētājus vai vēl kko tādu... .

Znaroks tieši komandas vadīšanas ziņā visu RD valdi var nolikt pie vietas un nekādā gadījumā neļaus, lai kāds jaucas viņa darbā.

Tieši tāpēc savulaik viņa vietā tika paņemts Šuplers, kurš vispār bija priecīgs un pateicīgs, ka kāds viņam ļauj strādāt.

RD vadība ir tik īpatnējs veidojums, kurā visi grib būt par ģenerāļiem (tādiem mazajiem Napoleoniem), bet ienākot komandā Znarokam (un Vītoliņam) vadonis komandā būs viens... un ne jau N.S., J.S. vai A.K. vai arī jebkurš cits.
Nu tu gan gudri pateici, ka Znaroka iedomas pēc tika paņemts Šuplers. Kur tev tāda informācija? Man liekas, ka viss bija ļoti loģiski. Tajā laikā Rīga2000 trenēja Šuplers, savukārt kluba boss bija mums visiem labi zināmais Koziols. Kļūstot Koziolam par RD "vadoni", loģiski, ka Šuplers kā pirmais tika bīdīts uz priekšu un tur sen bija izlemts, kurš būs treneris RD. Vienkārši tos kandidātus izplatīja pieklājības pēc.

 +16 [+] [-]

, 2011-03-16 23:22, pirms 13 gadiem
JSAD rakstīja: Nu tu gan gudri pateici, ka Znaroka iedomas pēc tika paņemts Šuplers. Kur tev tāda informācija? Man liekas, ka viss bija ļoti loģiski. Tajā laikā Rīga2000 trenēja Šuplers, savukārt kluba boss bija mums visiem labi zināmais Koziols. Kļūstot Koziolam par RD "vadoni", loģiski, ka Šuplers kā pirmais tika bīdīts uz priekšu un tur sen bija izlemts, kurš būs treneris RD. Vienkārši tos kandidātus izplatīja pieklājības pēc.
TAJĀ laikā Šuplers jau labu laiku kā R2000 netrenēja, to darīja Sējējs.

Nav runa par to laiku, kad RD tika izveidota, tolaik bija sava situācija un savi apsvērumi tam vai citam lēmumam, BET pašlaik (pēdējo pusotru sezonu), kad pati RD vadība nav īsti apmierināta ar Šuplera darbu pagarināt ar viņu līgumu (pagājušvasar) un NEMAZ nerunāt ar Latvijas hokeja vienu no pašlaik labākajiem speciālistiem, kas ir arī Nacionālās izlases treneris (tajā pat laikā "cilājot" citas kandidatūras), tas ir... dīvaini, teiksim tā.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-16 23:24, pirms 13 gadiem
Tik bieži Rīgu piemin, laikam jau tiešām ļoti grib trenēt šeit.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-16 23:27, pirms 13 gadiem
Juris Miņins rakstīja: TAJĀ laikā Šuplers jau labu laiku kā R2000 netrenēja, to darīja Sējējs.

Nav runa par to laiku, kad RD tika izveidota, tolaik bija sava situācija un savi apsvērumi tam vai citam lēmumam, BET pašlaik (pēdējo pusotru sezonu), kad pati RD vadība nav īsti apmierināta ar Šuplera darbu pagarināt ar viņu līgumu (pagājušvasar) un NEMAZ nerunāt ar Latvijas hokeja vienu no pašlaik labākajiem speciālistiem, kas ir arī Nacionālās izlases treneris (tajā pat laikā "cilājot" citas kandidatūras), tas ir... dīvaini, teiksim tā.
Nav dīvaini, vienkārši negrib klausīties sirdsapziņā, mūsdienās laikam tas ir salīdzinoši populāri. Par Šupleru un vadību - izskatās, ka tas ir tas, ko arī Puče ilgāku laiku ir centies pateikt.

  -4 [+] [-]

, 2011-03-16 23:43, pirms 13 gadiem
M9 rakstīja: Nav dīvaini, vienkārši negrib klausīties sirdsapziņā, mūsdienās laikam tas ir salīdzinoši populāri. Par Šupleru un vadību - izskatās, ka tas ir tas, ko arī Puče ilgāku laiku ir centies pateikt.
Kas tur dīvains. Uzskatu, ka Znaroku sen vajadzēja nomainīt no izlases stūres. Ko tad viņš tādu super ir izdarījis. Iepriekšējo čempi taču viņš neko negatavoja, jo pēdējā brīdī ieradās pie stūres. Tikpat labi, kas gatavoja, tas arī varēja būt izlases treneris. Tādēļ jau nav vēlams, ka izlases treneris vada kādu klubu, jo tad izlase var būt atstumta otrā plānā, kā tas bija pirms gada.

  -3 [+] [-]

, 2011-03-16 23:53, pirms 13 gadiem
Par kādu audioierakstu Znaroks cepas? Kas tur tāds? Parasts mats vai kas interesantāks? Kāds var iemest linku uz šo ierakstu?

  -4 [+] [-]

, 2011-03-17 00:02, pirms 13 gadiem
3graudnieks rakstīja: Par kādu audioierakstu Znaroks cepas? Kas tur tāds? Parasts mats vai kas interesantāks? Kāds var iemest linku uz šo ierakstu?
Pietiek :: Tā runāja Latvijas Republikas hokeja...

  +8 [+] [-]

, 2011-03-17 00:18, pirms 13 gadiem
ruucha rakstīja: http://www.pietiek.com/raksti/ta_runaja_latvijas_republikas_hokeja_izlases_galvenais_treneris/komentari
paldies!
bet tas ieraksts ir fuflo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-03-17 00:26, pirms 13 gadiem
fire rakstīja: Atslābsti Oļeg, kam tāds kā Tu vajadzīgs RD
Atslābsti fire ,ko Tu teiksi Oļegam tad ,kad viņš kopā ar Latvijas izlasi kapās par uzvarām ,sevi un savus džekus nežēlojot!
Tā kā paseko drusku līdz savai valodai!
P.S. Un RD viņš nemaz nebūtu tā sūdīgākā partija!
Slēpts komentārs: markuss

  -3 [+] [-]

, 2011-03-17 00:31, pirms 13 gadiem
interensanti cik nu vinjam skaitās gandrīz par velti.

  +1 [+] [-]

, 2011-03-17 00:31, pirms 13 gadiem
Tie čekisti grib visu regulēt pa savam, imho. Nevis atstāt katru lietu katra atsevišķā profesionāļa ziņā. Rūķis regulē to, Ābols šito, a Savickis ar biedriem meklē piķi un skatās - tiek vai netiek pildīts uzdevums(kādu jau nu paši ir uzstādījuši).
Man personīgi liekas, ka vajag jaunas vēsmas RD, un man tā liekas jau vairākus mēnešus. Paldies Šupleram, bet manā skatījumā viņš savu ir izdarījis.

  +5 [+] [-]

, 2011-03-17 00:32, pirms 13 gadiem
es kad uzzināju par šī gada playoff izvirzītajiem mērķiem , proti fināls, uzreiz padomāju, ka tiek bruģēts ceļš Znarokam uz Rīgu... nu būsim reāli ,fināls nebija pa spēkam,jāsakrīt bija daudz dažādām lietām un pie lielas veiksmes varbūt tas izietu cauri.. jāatzīst,esmu kļūdījies

 +10 [+] [-]

, 2011-03-17 00:44, pirms 13 gadiem
Juris tikko ieguva neaprakstāmi daudz bonuspunktu manās acīs. Gluži manas domas par Šupleru un DR vadību.

Šuplers ir kompromiss, kurš strādā ar to, kas ir un nekad par neko nesūdzas. Es nevaru iedomāties vēl kādu treneri, kurš būtu gatavs paciest tos spēlētājus, kurus klubs viņam piespēlē, it īpaši mūsu aizsargus. DR un Šupleram vispār nav spēles stila vai spēles plāna. Mēs visu laiku pielāgojamies pretiniekam, ja pretī Maskavas Dinamo mēs ielaižamies viņu aktīvajā/agresīvajā darba hokejā, ja Loko - Vujteks pasaka savējiem, ka mēs varam DR nomētāt ar cepurēm, tad Šuplers to pieļauj un visas sērijas laikā nemainīgi spēlējam atklātāko hokeju komandas vēsturē, kaut arī mums būtu jācenšas spēli padarīt lēnāku un savākties aizsardzībā. Ja jums liekas, ka man nav taisnība, tad padomājiet pie sevis, kādu hokeju tad visas sezonas laikā mēs demonstrējam? Uzbrūkošu, aizsardzības, pretuzbrukumu? Nu nevienu, mēs spēlējam kā pagadās un apbrīnojamā kārtā ar to pietiek, lai mēs būtu playoff komanda. (Tas laikam kko liecina par pārējo komandu treneru spējām, kad bariņš no Eiropas viduvējām līgām savāktu čaļu spēj apspēlēt vairākas komndas ar divtik lieliem budžetiem un uzvārdiem.)

Es ticu, ka Šuplers ir labs cilvēks un sakarīgs čalis un tāpēc mūsu spēlētāji viņu aizstāv un laivu nešūpo. Ciniķis teiktu, ka mūsu spēlētāji ir apmierināti ar viņu, jo Šuplers ļauj darīt laukumā visu, ko viņi grib un nekvern. Intervijās Ozo klārē, ka mēs esot aizsardzības hokeja komanda. Kurā vietā? Ja vārtsargiem ir lielā diena, tad mēs esam defensīva komanda?

Tāds treneris kā Vorobjovs sajuktu prātā, ja viņam būtu veselu sezonu jāpacieš Ozo, Laviņa un Rēdlihu prikoli aizsardzibā. Pāris gadus atpakaļ jau Kuzņā Sorokinu un Laviņu treneri atklāti par to kritizēja, Ozo savu tiesu dabūja Ņujorkā utt. No Šuplera tik dzirdam, mums nepaveicās, pretiniekam paveicās. Kamon, tā nav sakritība, ja gadu no gada aizsargs savu vārtu priekšā atdod šaibu pretiniekam uz nūjas.

  -3 [+] [-]

, 2011-03-17 00:45, pirms 13 gadiem
Kam tāda "krievu hokeja skola" šeit vajadzīga? Tas jau ir redzams izlasē,ka tāda ar mūsējiem nedarbojās.Ar uzplaiksnījumiem un tas arī viss. Vajag kaut ko kardināli savādāku!

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 02:21, pirms 13 gadiem
es nesaprotu vienu lietu - kāpēc,lai Dinamo atlaistu Šupleru? ar vienu no mazākajiem KHL budžetiem mēs atkal tikām pleijofos un izsitāmm vienus no līgas favorītiem. Manuprāt, tas arī ir tas svarīgākais,ko no trenera var prasīt- rezultāts. saprastu,ja viņš būtu kaut kā ne tā izteicies par faniem vai sa.irsies ar daļu no spēlētājiem, vai visu fanu mīluli Ozo,bet tā takš nav. Kamēr būs mums šādi rezultāti,tikām Značokam nāksies uzgaidīt.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-17 02:49, pirms 13 gadiem
Nav runa par atlaišanu, bet par līguma nepagarināšanu.

Redzot, cik tālu var tikt ar īpašu necenšanos un samērā bezsaturīgu spēli, gribot negribot, rodas jautājums, ja spēlētājus varētu piespiest pastrādāt pēc Znaroka, Ržigas vai Krikunova metodēm, vai mēs nespētu Lokomotīvi vinnēt un iet vēl tālāk? Lokomotīve vēl spēlēja atklātāku hokeju nekā regulārājā čempionātā, turklāt viņiem ir pašvaka vārtsargu līnija, tāpēc ir ļoti ticami, ja mums būtu savs spēles plāns un labāka organizācija aizsardzībā, mums būtu lielas iespējas viņus uzvarēt, nevis nogulties priekšā un vidēji ielais 5 šaibas savos vārtos.

Liels paldies Jūlim par darbu, bet paskatīsimies, ko mēs varam izdarīt cita speciālista vadībā.
1 2 3 4 138 komentāri