Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Baltkrievija grauj Ungāriju, Norvēģija triumfē mājas pārbaudes turnīrā

Baltkrievija grauj Ungāriju, Norvēģija triumfē mājas pārbaudes turnīrā
Baltkrievijas izlases uzbrucējs Artūrs Gavruss. Foto: www.sputnik.by

Šodien Norvēģijā noslēdzās pārbaudes turnīrs pieaugušo hokeja izlasē, kuru mājinieki pabeidza ar trīs uzvarām trīs spēlēs, kamēr Baltkrievija sacensību pēdējā dienā izcīnīja pirmo uzvaru, sagraujot Ungāriju ar 8:1.

Mačā pret Ungāriju Baltkrievija nonāca iedzinējos pirmajā periodā, un pēc 20 minūtēm rezultāts bija 0:1. Taču uz otro trešdaļu kaimiņzemes hokejisti izgāja pavisam citā noskaņojumā, iemetot sešas ripas pretinieku vārtos. Baltkrievi realizēja divus vairākumus, bet vēl par vēl vienu noteikumu pārkāpumu ungāri tika sodīti ar bullīti, ko realizēja Artūrs Gavruss.

Pēdējā periodā baltkrievi atzīmējās vēl divas reizes, noslēdzot spēli ar 8:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Minskas „Yunost” uzbrucējs Mihails Stefanovičs, bet Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Minskas „Dinamo” uzbrucējam Gavrusam vārti un divas piespēles.

Arī Norvēģija savu pēdējo spēli turnīrā uzsāka ne pārāk veiksmīgi, un pēc 15 minūtēm mājiniekiem bija divu vārtu deficīts pret Franciju – 0:2. Vēl līdz pārtraukumam norvēģi panāca 1:2, un arī Norvēģija ļoti labi aizvadīja otro periodu. Ar vārtu guvumiem izcēlās Tomi Kristiansens, Patriks Tūresens un Aleksandrs Reičenbergs – 4:2, bet noslēdzošajā trešdaļā Francija atjaunoja intrigu – 4:3, taču mājinieki noturēja uzvaru.

Līdz ar to tieši Norvēģija triumfēja pārbaudes turnīrā ar deviņiem punktiem trīs mačos. Otrajā pozīcijā ierindojās Francija (seši punkti), trešajā – Baltkrievija (trīs punkti), bet pēdējā vietā palika Ungārija.

Pārbaudes turnīrs hokejā

Poz.KomandaSp.UUPZPZVārtiP-ti
1.Norvēģija3300013:69
2.Francija320017:46
3.Baltkrievija310029:83
4.Ungārija300033:140