Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvieši rezultatīvi mazākumā: aizsargam Ševčenko vārti, Bičevskim pirmais punkts Čehijā

Agris Suveizda

Latvieši rezultatīvi mazākumā: aizsargam Ševčenko vārti, Bičevskim pirmais punkts Čehijā
Māris Bičevskis. Foto: mountfieldhk.cz

Latviešu hokeja leģionāri šodien aizvadīja spēles Šveicē, Vācijā, Čehijā, Slovākijā, Francijā, Krievijā un Norvēģijā.

Pret Šveices čempioni "Bern" punktu viesos izglāba "Tigers", kas pagarinājuma izskaņā piekāpās ar 3:4. Ivars Punnenovs atvairīja 25 no 29 metieniem, bet Toms Andersons spēlēja sešas minūtes un sešas sekundes. Zaudēja arī Denisa Smirnova un Sanda Smona "Geneve-Servette", kas viesos ar 0:2 piekāpās "Rapperswil". Smirnovs 13 minūtēs un 20 sekundēs (2:39 vairākumā un 0:34 mazākumā) izdarīja trīs metienus un uzvarēja 12 no 18 iemetieniem (66,7%), bet Smons spēlēja septiņas minūtes un 24 sekundes (0:19 vairākumā) un izdarīja vienu metienu. Abiem neitrāls lietderības koeficients. Savukārt Ronalda Ķēniņa "Lausanne" izbraukumā ar 1:2 zaudēja "Biel-Bienne". Ķēniņš spēlēja 19 minūtes un vienu sekundi (0:53 vairākumā, 1:38 mazākumā), izdarīja četrus metienus un nopelnīja negatīvu lietderību -1.

Čehijā pie pirmā punkta sezonā tika Māris Bičevskis, kurš mazākumā palīdzēja panākt 1:1. Hradeckrāloves "Mountfield" beigās gan ar 2:3 mājās piekāpās Brno "Kometa". Bičevskis spēlēja 11 minūtes un 47 sekundes (0:06 vairākumā, 3:52 mazākumā), izpildīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja septiņos no deviņiem iemetieniem (77,8%) un sakrāja negatīvu lietderību -1. Oskars Cibuļskis spēlēja 19 minūtes un 12 sekundes (3:38 vairākumā, 2:09 mazākumā), izdarīja trīs metienus, nopelnīja pozitīvu lietderību +1 un tika pie divām soda minūtēm. Citā spēlē Zlīnas PSG mājās ar 4:3 pieveica Pardubices "Dynamo". Ralfam Freibergam bija ilgākais spēles laiks komandā (25:45, vairākumā 1:58, mazākumā 1:30), un viņš nopelnīja pozitīvu lietderību +1, izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes, kuru laikā viesi spēles vidū panāca 3:3.

Vācijā uzvaru bullīšos svinēja "Dusseldorf", kas ar 2:1 uzveica Krēfeldes "Pinguine". Rihards Bukarts spēlēja 17 minūtes un desmit sekundes un izdarīja piecus metienus. Slovākijā latviešu duelī Jāņa Andersona "Detva" ar 6:2 sakāva Kārļa Ozoliņa "Liptovsky Mikulas". Andersons spēlēja 14 minūtes un 58 sekundes un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību, Ozoliņš 11 minūtēs un 58 sekundēs tika pie negatīvas lietderības -1 un uzvarēja 43,8% iemetienu (7/16), bet savainotais Martins Lavrovs nespēlēja.

Pirmos vārtus Krievijas Augstākās līgas sezonā guvis Ēriks Ševčenko, kurš trešajā minūtē mazākumā panāca 1:0 un palīdzēja Novokuzņeckas "Metallurg" mājās ar 4:3 pārspēt "Tambov". Ševčenko uz ledus bija 20 minūtes un sešas sekundes, izdarīja divus metienus, nopelnīja pozitīvu lietderību +1 un sakrāja trešo (1+2) punktu astoņās spēlēs. Uzvarēja arī Leonīda Tambijeva trenētā Karagandas "Saryarka", kas viesos ar 2:1 apspēlēja "Nomad". Aizsargs Edgars Siksna uzvarētāju rindās spēlēja 19 minūtes un 31 sekundi un izdarīja divus metienus.

Francijā "Gap" bez Artūra Mickeviča ar 1:4 piekāpās "Angers". Roberts Jekimovs izdarīja vienu metienu un tika pie negatīvas lietderības -1. Citā spēlē "Mulhouse" ar 2:5 zaudēja "Grenoble". Artūrs Ševčenko un Rolands Vīgners izdarīja pa četriem metieniem, un Ševčenko spēli pabeidza ar negatīvu lietderību -1. Norvēģijā sagrāvi piedzīvoja Kalvja Ozola "Narvik", kas mājās ar 1:5 piekāpās "Lillehammer". Ozolam spēles laiks 13:52, viens metiens un negatīva lietderība -2.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
https://hokej.cz/zapas/2795024
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
https://hokej.cz/zapas/2795025
https://www.hockey.no/live/BoxScore...
https://www.del.org/event/duesseldo...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/fr/game-center/...
https://www.sihf.ch/fr/game-center/...
Synerglace Ligue Magnus
Synerglace Ligue Magnus

     [+] [-]

, 2019-10-05 00:09, pirms 5 gadiem
Labs apskats. Vismaz nav par ierasto klaunādi. Šovakar atkal hokejs ar cirka elementiem.