Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kuldam uzvara, Karsumam neveiksme

Andrejs Siliņš

Kuldam uzvara, Karsumam neveiksme
Artūrs Kulda

Amerikas Hokeja līgā (AHL) naktī uz ceturtdienu uzvaru svinēja Latvijas aizsarga Artūra Kuldas Čikāgas "Wolves", kas savā laukumā ar 5:4 apspēlēja Rokfordas "IceHogs", bet Mārtiņam Karsumam ar Norfolkas "Admirals" zaudējums ar 1:3 pret Olbani "River Rats".

Artūram Kuldam viens metiens pa vārtiem, kā arī negatīvs lietderības koeficients (-1), jo aizsargs atradās laukumā trešo vārtu zaudēšanas brīdī. Tieši tad rokfordieši arī pārņēma vadību (3:2), taču mājinieku prasme izmantot skaitlisko vairākumu pēdējās trešdaļas sākumā ļāva čikāgiešiem atgūties un izcīnīt uzvaru - 5:4.

Uzbrucējs Mārtiņš Karsums izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, taču ar to nebija gana, lai "Admirals" pacīnītos par uzvaru izbraukumā. Lai arī viesi pirmie izvirzījās vadībā, otrās trešdaļas vidū mājinieki vispirms izlīdzināja rezultātu un tad pārņēma vadības grožus, ko vairs neatdeva, izcīnot uzvaru ar 3:1.

Izmantotie resursi:
theahl.com

  +7 [+] [-]

, 2009-10-15 08:25, pirms 15 gadiem
Karsumam tak jāmet ripas iekšā, ja grib NHL spēlēt.

 +14 [+] [-]

, 2009-10-15 08:35, pirms 15 gadiem
vaitad nebija runa ka karsums ir saslimis un nespeles 2 nedelas?

  +6 [+] [-]

, 2009-10-15 08:45, pirms 15 gadiem
Jancis_12 rakstīja: Karsumam tak jāmet ripas iekšā, ja grib NHL spēlēt.
Iespējams tev taisnība, bet no otras puses iespējams, ka Mežonim jau sen ir pazudusi motivācija ņemties pa AHL un domās jau ir kādā no KHL komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-10-15 11:33, pirms 15 gadiem
playthegame rakstīja: vaitad nebija runa ka karsums ir saslimis un nespeles 2 nedelas?
Laikam ātri veseļojās...

     [+] [-]

, 2009-10-15 11:43, pirms 15 gadiem
Volx rakstīja: Vienkarši tas Karsuma klubs ir tik švaks ka uzvaru būs ļoti maz līdz ar to rezultativitate karsumam arī.
Pagajušosezonu Admirals bija pārliecinošs līderis austrumkrasta pastarītis.
AHL viss ir atkarīgs no paša meistarības, punktus visos klubos ir iespējams savākt. Tur vairāk notiek punktu vākšana, lai iekļūtu NHL.

Uzskatu, ka Karsums nav formā pēc slimības,bet klubam ar rezultivitāti nav sakara. Turklāt viņš spēlē vienā maiņā (1.) ar Adamu Hallu, un vēlvienu džeku, kurš ir tuvu TBL pamatsastāvam

     [+] [-]

, 2009-10-15 12:08, pirms 15 gadiem
Tā zina par Karsuma saslimsianu tik nozagta no parsportu.lv un par 3 nedelam tika izdomats -- kluba majaslapa nebija nekada info par Karsuma saslimsanu...

  -2 [+] [-]

, 2009-10-15 12:11, pirms 15 gadiem
Fedorov91 rakstīja: AHL viss ir atkarīgs no paša meistarības, punktus visos klubos ir iespējams savākt. Tur vairāk notiek punktu vākšana, lai iekļūtu NHL.

Uzskatu, ka Karsums nav formā pēc slimības,bet klubam ar rezultivitāti nav sakara. Turklāt viņš spēlē vienā maiņā (1.) ar Adamu Hallu, un vēlvienu džeku, kurš ir tuvu TBL pamatsastāvam
Tu,kā vienmēr, izliecies,ka zini visu par Karsumu.
Karsums šosezon NAV spēlējis 1.maiņā nevienu spēli un vakar spēlēja 4.maiņā ar Mitch Fritz un Justin Keller.Pačeko internetā!

     [+] [-]

, 2009-10-15 12:48, pirms 15 gadiem
Apskaties abas pirmās Karsuma spēles boxscore, Hall-Craig-Karsums uzsāka spēli. Tas varētu liecināt par to ka viņi spēlē vienā maiņā.?

Ja vien tu neskatijies spēli, tad tu maiņas noteici pačekojot internetā, pēc lietderības koeficienta. Kur Fritz, Keller un Karsumam bija 0. Nav zināms, cik katrs spēlēja, turklāt arī Blair Jones koeficients bija 0, tākā no AHL statiem nevar spriest kurš spēlēja kurā maiņā (izņemot 1. maiņu)