Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sieviešu HK ''Laima'' spēlēs Igaunijas atklātajā hokeja čempionātā

Sieviešu HK ''Laima'' spēlēs Igaunijas atklātajā hokeja čempionātā
SHK Laima
Foto: shklaima.lv

Pirmdien,12. oktobrī Latvijas sieviešu hokeja kluba ''Laima” prezidents Haralds-Modris Ozoliņbeiks tikās ar Igaunijas Hokeja federācijas pārstāvi Toivo Vinapū, lai apspriestu Latvijas sieviešu hokeja komandu dalību Igaunijas atklātajā čempionātā.

Čempionātā plāno piedalīties vairākas sieviešu hokeja komandas no Igaunijas un Latvijas, tajā skaitā arī HK ''Ice Girls''. Čempionāts sāksies novembrī un spēles notiks Rīgā, Tartū un Kohtla Jarve. Turnīrs notiks pēc divu apļu sistēmas.

Tikšanās reizē tika apspriestas arī perspektīvas izveidot Baltijas sieviešu hokeja līgu, tomēr tas ir atkarīgs no Igaunijas atklātā hokeja čempionāta sportiskā līmeņa un organizatoriskajiem jautājumiem.

Ņemot vērā, ka Olimpiskajā gadā nenotiek pasaules čempionāts hokejā sievietēm, LHF ir jāmeklē iespējas, lai nodrošinātu sieviešu izlasei treniņnodarbības un pārbaudes spēles. Līdz ar to LHF atbalsta ideju, ka SHK ''Laima” piedalīsies Igaunijas atklātajā hokeja čempionātā. Jāuzsver, ka SHK ''Laima” ir Latvijas sieviešu hokeja izlases bāzes komanda.

Atgādinām, ka šī gada aprīlī Latvijas sieviešu hokeja izlase, vecākā trenera Ģirta Ūdra vadībā, veiksmīgi nostartēja pasaules čempionātā Itālijā II divīzijā. Uzvarot Ziemeļkorejas, Dāniju, Itāliju, Lielbritāniju un Nīderlandes izlasi, Latvijas sieviešu izlase pilntiesīgi atgriezās I divīzijā.

Informāciju sagatavoja
Vita Ļebedeva
Latvijas Hokeja federācijas
Preses sekretāre

  +1 [+] [-]

, 2009-10-13 10:57, pirms 15 gadiem
žēl ka latvieši nevar izveidot paši savu čempionātu! Igauņi šajā ziņā ieliek pamatīgu kloķi...kā saka - akmens Kirova dārziņā!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-10-13 11:07, pirms 15 gadiem
simtu gadus mums tāds čempionāts te Latvijā ir vajadzīgs. kurš ies tās spēles skatīties?! radi un draugi, ne vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-10-13 11:36, pirms 15 gadiem
Volx rakstīja: Būtu labak uzrakstījusi par ozolnieki Juniors pirmo uzvaru.
Ozolniekos gan spēles ir interesantos laikos... piemēram, šodien Ozolniekiem Juniors mājas spēle ir 13:00...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-13 11:37, pirms 15 gadiem
lai tak spēlē dāmas, ja patīk? kur problēma... arī uz amatieru spēlēm nāk skatīties... it sevišķi ozo hallē, kur vietējie labprāt izmanto katru iespēju, par ko spēlētājiem ir prieks

     [+] [-]

, 2009-10-13 11:48, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: Ozolniekos gan spēles ir interesantos laikos... piemēram, šodien Ozolniekiem Juniors mājas spēle ir 13:00...
Bērniem agri jāiet gulēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-13 16:04, pirms 15 gadiem
Tas tur ar kaujas ?