Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Zemgales" vārtsargam Repšam treniņā sagriezts kakls

"Zemgales" vārtsargam Repšam treniņā sagriezts kakls
"Zemgale"
Foto: jelgavasvestnesis.lv

Hokeja kluba "Zemgale/JLSS", kas šovakar savā laukumā ar spēli pret "Rīga 96" audzēkņiem uzsāks dalību Latvijas čempionātā hokejā, pirmajam vārtsargam Reinim Repšam vakar treniņa laikā ar slidu sagriezts kakls. Hokejists ir atguvis samaņu, taču joprojām atrodas reanimācijā. Šodien viņam paredzēta operācija.

22 gadus vecais Reinis Repšs pirmo spēli Latvijas čempionātā aizvadīja jau pirms astoņām sezonām "Liepājas metalurga" sastāvā. Pēcāk uzspēlējis arī "Rīga 18" rindās, viņš nolēma pārcelties uz Zviedriju, tur pavadot divus gadus.

Pēc Eliteprospects.com datiem, aizvadītajā sezonā Repšs nospēlēja 19 mačus Vācijas ceturtajā līgā, bet šogad bija nolēmis kļūt par "Zemgale" pirmo vārtsargu. Taču tagad viņa atgriešanās laukumā kļuvusi neskaidra, jo vakardienas treniņā gūts smags savainojums.

Vienā no epizodēm kāds uzbrucējs devies uz vārtiem un saskrējies ar Repšu. Rezultātā jelgavnieku komandas vārtsargam ar slidu sagriezts kakls. "Šoreiz vienkārši gadījās neveiksmīga epizode, jo ar vārtsarga ekipējumu viss bija kārtībā," "Zemgales ziņās" citēts hokeja kluba direktors Ģirts Pommers.

Pateicoties operatīvai reakcijai, traģēdija nenotika un Repšs tika veiksmīgi nogādāts slimnīcā. Kā vakar sociālajā tīklā Twitter rakstīja "Zemgales" uzbrucējs Viesturs Cimermanis, tad Repšam šodien paredzēta operācija.

Savukārt "Zemgales" kluba Twitter kontā šodien ievietota ziņa, ka vārtsargs joprojām atrodas reanimācijā, taču atrodas pie samaņas un stāvoklis lēnām uzlabojas.


, 2012-09-12 13:23, pirms 12 gadiem
Vēlu ātrāk veseļoties!
, 2012-09-12 13:29, pirms 12 gadiem
neveiksmīgi...
, 2012-09-12 14:35, pirms 12 gadiem
Avto hokejistam miega artērija, tagad šitā vēl. kas notiek?!!
sad, Vēlu ātru atlabšanu!!!
, 2012-09-12 20:36, pirms 12 gadiem
turies!
, 2012-09-13 02:36, pirms 12 gadiem
Nevis Rīt operācija, bet rit operācija...tātad operācija notika jau vienpadsmitā datuma vakarā- uzreiz pēc tam kad Reinis treniņa laikā no ledus pēc savlaicīgas komandas biedra Kriša Kupča palīdzības tika nogādāts slimnīcā. Reinis ir dzīvs un prasa ārstiem kad varēs kāpt uz ledus. Novēlam veiksmīgu rehabilitāciju!
, 2012-09-13 02:46, pirms 12 gadiem
wiesturs rakstīja: Nevis Rīt operācija, bet rit operācija...tātad operācija notika jau vienpadsmitā datuma vakarā- uzreiz pēc tam kad Reinis treniņa laikā no ledus pēc savlaicīgas komandas biedra Kriša Kupča palīdzības tika nogādāts slimnīcā. Reinis ir dzīvs un prasa ārstiem kad varēs kāpt uz ledus. Novēlam veiksmīgu rehabilitāciju!
Ja jau raujās uz ledus - laba zīme - cīnītājs!
Un, protams, lai veicas atveseļošanās procesā!
Jūse Saross. Foto: USA Today/Scanpix
1

''Oilers'' jāmeklē jauns ĢM, ''Capitals'' iegūst vēl vienu uzbrucēju, Sarosam ilgtermiņa līgums

Vairāki notikumi bijuši dažādās Nacionālās hokeja līgas komandās. Oficiāli paziņots, ka Stenlija kausa finālistē Edmontonas ''Oilers'' kā ģenerālmenedžeris vairs nestrādās Kens Holands. Nešvilas ''Predators'' vienojusies par astoņu gadu līguma pagarinājumu ar vārtsargu Jūsi Sarosu, bet Vašingtonas ''Capitals'' maiņas darījumā ieguvusi vēl vienu uzbrucēju - šoreiz Endrjū Mandžapani.
Tailers Maierss un Teodors Bļugers. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix
3

''Canucks'' slēdz jaunus līgumus ar uzbrucēju Džošua un aizsargu Maiersu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras ''Canucks'' turpina būt aktīva esošo spēlētāju noturēšanā. Ziņots, ka četru gadu līgums noslēgts ar uzbrucēju Dakotu Džošua, bet trīs gadu vienošanās ar vienu no vadošajiem aizsargiem Taileru Maiersu.
Neitans Makinons. Foto: L. E. Baskow/AP
3

Makinons izpelnās NHL sezonas augstvērtīgākā spēlētāja balvu

LETA--AFP. Kolorādo "Avalanche" uzbrucējs Neitans Makinons ceturtdien tika atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, saņemot Sesila Hārta vārdā nosaukto trofeju.