Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Lukašenko komanda trīsreiz atspēlējas un izcīna Prezidenta kausu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Lukašenko komanda trīsreiz atspēlējas un izcīna Prezidenta kausu
Aleksandrs Lukašenko ar uzvaras žestu 11. aprīlī. Foto: belta.by

Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko komanda šodien triumfēja Prezidenta sporta kluba turnīrā. Fināla otrajā mačā tika pārspēta Minskas apgabala vienība (8:4), bet sērijā ir uzvara ar 2-0.

Kā jau ziņots, amatieru turnīra finālsērijas pirmajā spēlē Lukašenko komanda uzvarēja ar 7:3, toreiz tribīnēs atmosfēra bija karstāka nekā todien notikušajā Baltkrievijas čempionāta zelta mačā.

Šodien risinājās Prezidenta sporta kluba turnīra otrā finālspēle. Mača favorīti šoreiz negaidīti nonāca iedzinējos trīs reizes (!) - 0:1, 2:3, 3:4. Trešā perioda sākumā tablo joprojām vēstīja par Lukašenko vienības atrašanos zaudētāju pozīcijā.

Prezidenta komandai spēle īsti nevedās varbūt tāpēc, kas tās uzbrukuma līderis un turnīra rezultatīvākais spēlētājs Oļegs Antoņenko (7+12) šajā mačā tika neitralizēts un palika bez punktiem.

44. un 45. minūtē prezidenta cilvēki iemeta divas ripas un laimīgi pārņēma sev pienākošos vadību - 5:4. Prezidenta komandas pretinieki nepadevās un atļāvās turpināt kutināt nervus, taču pēdējās četrās minūtēs viņi to vairs neuzdrīkstējās. Lukašenko komandas biedri guva trīs vārtus, līdz ar to ieplānotā uzvara galu galā sanāca gana pārliecinoša - 8:4.

VIDEO: Lukašenko saņem amatieru turnīra zeltu un Baltkrievijas čempionāta zeltu

Šajā mačā Baltkrievijas prezidents atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, tāpat kā viņa dēls Nikolajs Lukašenko. Aleksandra atvase kļuva par turnīra otro rezultatīvāko spēlētāju (8+9), bet pats prezidents noformēja 1+8. Turnīra galvenie favorīti uzvarēja visās deviņās cīņās un šo kausu izcīnīja jau 11. reizi.

Spēles tika aizvadītas skatītāju klātbūtnē, pēc pēdējās uzvaras notika tradicionālā sarokošanās un apskaušanās, jo koronavīrusa pandēmijas apstākļos Baltkrievijā joprojām ir maz ierobežojumu.

.

Izmantotie resursi:
sportclub.by
belta.by

  +1 [+] [-]

, 2020-04-11 18:27, pirms 4 gadiem
Uz NHL!