Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Lukašenko skaidro skatītāju pieplūdumu viņa finālmačā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Lukašenko skaidro skatītāju pieplūdumu viņa finālmačā
Aleksandrs Lukašenko saņem mīkstās rotaļlietas. Foto: belta.by

Baltkrievijas galvaspilsētā Minkā sestdien risinājās divi hokeja fināli - valsts čempionātā un amatieru kausa izcīņā ar spēlējošo valsts prezidentu Aleksandru Lukašenko, kurš skaidro skatītāju interesi par viņa turnīru.

Valsts vadītāja spēlē atmosfēra tribīnēs bija daudz karstāka nekā valsts čempionāta izšķirošajā cīņā.

Koronavīrusa pandēmijas laikā Baltkrievijā notiek sporta pasākumi skatītāju klātbūtnē.

"Ja vēlaties, tad, lūdzu, nāciet! Ja nē, tātad nē. Ārkārtas situāciju ministrija, armijnieki un Iekšlietu ministrija, nelielas puišu grupas lūdza: mēs gribam! Labi, nosēdinājām viņus atsevišķi. Viņi tik un tā tusējas kazarmās. Un tā šīs trīs kompānijas un komjaunieši sēdēja. Redzēju, ka sēdēja arī priekšnieki un citi." Aleksandrs Lukašenko komentē par skatītājiem viņa amatieru turnīrā, kur izslēgšanas spēles risinās kopš 28. marta. "Paskatieties - 10 dienas pagāja - visi, kuri sēdēja tagad ir sveiki un veseli, padies Dievam! Administrācijas vadītājam teicu, lai viņš pavēro tos armijas puišus. Lūk, pagāja jau tik ilgs laiks - vesela nedēļa un nevienas problēmas."

Finālsērijas pirmajā mačā prezidenta komanda uzvarēja Minskas apgabala vienību (7:3) un nonāca soļa attālumā no kausa. Tādējādi iespējams, ka jau 11. aprīlī būs zināmi čempioni.

Atmosfēra valsts prezidenta turnīra pirmajā finālmačā


.

Izmantotie resursi:
ctv.by

  -4 [+] [-]

, 2020-04-05 12:17, pirms 4 gadiem
Baķko molodčiks! Nepakļaujas vispasaules smadzeņu skalošanai un vienšūņu histērijai!

  -1 [+] [-]

, 2020-04-05 12:45, pirms 4 gadiem
Savā ziņā var piekrist, jo histērija ir ārpātīga. Protams, ir jāuzmanās, bet halo - tas vīruss jau nu neuzradās februārī vai martā. ASV, piemēram, tika nesen sāka testēt cilvēkus un tad nu cipar lido debesīs - tas vienkārši tāpēc, ka viņi jau tur sen ar to slimo! Tas vīruss tur jau riņķo mēnešiem - tā es domāju.
Tik pat labi varētu sākt visiem tagad taisīt ulgrasonogrammas un vēl ko tur, lai audzējus atrastu un arī būtu "hop!" Vienas dienas laikā 1000 testi un 25 saslimušie!!! ...paši saprotat - vienkāršāk sakot - kas meklē, tas atrod.

  +1 [+] [-]

, 2020-04-05 22:01, pirms 4 gadiem
Pugačovai uz koncii ar tik armijnieki iet,domā,ka iedos

     [+] [-]

, 2020-04-06 01:36, pirms 4 gadiem
Iepriecina, ka izcili Latvijas mediķi piedalās šajā diskusijā (nē)