Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Zviedrija uzvar norvēģus, Dānija ar 6:1 sagrauj Baltkrieviju

Rolands Eliņš

Zviedrija uzvar norvēģus, Dānija ar 6:1 sagrauj Baltkrieviju
Lukass Valmarks
Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas hokeja izlase pārbaudes spēlē šodien ar 4:1 pārspēja kaimiņus norvēģus, savukārt Dānijas izlases vairākums lika piedzīvot sagrāvi Baltkrievijai (1:6).

Zviedrija vakardienas mačā norvēģus bija pieveikusi tikai ar nepārliecinošo rezultātu 3:2, turklāt jāierēķina arī pirms nedēļas ciestais zaudējums Slovākijai, kas Triju kroņu izlases gatavošanos pasaules čempionātam pārāk spožā gaismā nerādīja. Šodienas mačā Zviedrijai izdevās gūt pārliecinošu uzvaru ar 4:1 un bažas par izlases varējumu nedaudz aizgaiņāt.

Pēc divām "Lokomotiv" aizsarga Stafana Kronvala rezultatīvām piespēlēm Zviedrija izvirzījās vadībā 2:0, taču norvēģu jaunais aizsargs Nikolajs Brinisvēns atbildēja ar vārtu guvumu un samazināja deficītu. Tie gan izrādījās Norvēģijas pēdējie vārti šajā mačā, bet trešajā periodā "Sochi" uzbrucējs Andrē Petersons divreiz pārspēja norvēģu vārtsargu un nokārtoja 4:1. Viņam šajām spēlē trīs punkti (2+1), tikpat arī (1+2) 19 gadus vecajam Lukasam Valmarkam, kurš pirmajās četrās spēlēs pieaugušo izlases sastāvā sakrājis sešus punktus.

Dānijas izlase savukārt otro reizi pēc kārtas apspēlējusi Baltkrieviju, ar kuru nesen uzvaras uz pusēm dalīja Latvijas valstsvienība. Dāņi šodienas mačā realizēja piecus (!) vairākumus un svinēja uzvaru 6:1. Ar trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Jespers Jensens.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-12 00:58, pirms 9 gadiem
ar Beļavska stilu - viens vai mazāk gols, es sāku nopietni uztraukties! saprotu ka tās ir pārbaudes spēles un mums ir 35 spelētāji no kuriem izvēlēties, bet ir tāds teiciens - kas par daudz tas par skādi... un pagaidām tā arī vien liekas ka fekālijas nav aiz kalniem, cerēt arī negribas jo ir vēl viens teiciens - cerība bij jūsu, uzvara mūsu... tapēc aiziet LATVIJA, ES GRIBU CETURTDAĻFINĀLUS PČ!!!

     [+] [-]

, 2015-04-12 12:24, pirms 9 gadiem
SODNIEKS2 rakstīja: ar Beļavska stilu - viens vai mazāk gols, es sāku nopietni uztraukties! saprotu ka tās ir pārbaudes spēles un mums ir 35 spelētāji no kuriem izvēlēties, bet ir tāds teiciens - kas par daudz tas par skādi... un pagaidām tā arī vien liekas ka fekālijas nav aiz kalniem, cerēt arī negribas jo ir vēl viens teiciens - cerība bij jūsu, uzvara mūsu... tapēc aiziet LATVIJA, ES GRIBU CETURTDAĻFINĀLUS PČ!!!
Arī ar Nolanu pārbaudes spēlēs nebija lieli rezultāti.

     [+] [-]

, 2015-04-12 13:08, pirms 9 gadiem
HalaRonaldo rakstīja: Arī ar Nolanu pārbaudes spēlēs nebija lieli rezultāti.
dažādi. Latvijas hokeja izlases statistika
Piemēram, pirms gada LV izlase abās spēlēs vinnēja Franciju un 2. spēlē frančiem sabēra 6 golus...

     [+] [-]

, 2015-04-12 14:19, pirms 9 gadiem
Dāņiem sešreiz augstāks hokeja līmenis nekā belariem.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-12 14:26, pirms 9 gadiem
hypocrisy rakstīja: Dāņiem sešreiz augstāks hokeja līmenis nekā belariem.
augstākā matemātika

     [+] [-]

, 2015-04-12 14:28, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: dažādi. Latvijas hokeja izlases statistika
Piemēram, pirms gada LV izlase abās spēlēs vinnēja Franciju un 2. spēlē frančiem sabēra 6 golus...
Nolans 2012.gada čempi beidz ar 3 barankām

  +1 [+] [-]

, 2015-04-12 15:10, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: Nolans 2012.gada čempi beidz ar 3 barankām
pie šāda kalendāra Beļavskim iespēja uzsākt PČ ar 3 barankām

bet nu labi, šobrīd galīgi nav jēgas iespringt uz pārbaudes spēļu rezultātiem.