Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

LATVIJA-ŠVEICE: BUKMEIKERU KĻŪDAS DOD IESPĒJU VINNĒT NAUDU

Pacelsim to naudiņu, ko kāds nevīžīgi nosviedis zemē

Labdien, kungi!

Jau šodien sākas šī gada viens no lielākajiem sporta notikumiem pasaulē (var salīdzināt vienīgi ar PK futbolā un Ziemas Olimpiskajām spēlēm). Apsveicu visus ar to! Hokeja pavasaris var sākties. Varu iedomāties, kā visa Vācija ir ietērpusies hokeja drudzim atbilstošā veidolā.
Mūsu vīrieši gan laukumā dosies tikai rīt. Esmu ilggadējs sporta totalizatora cienītājs un profesionāls spēlētājs. Precīzas spēļu prognozes ir tas, kas nodrošina manu ikdienas maizi un ne tikai to vien.
Kā savulaik teicis dižgars Dante:„Katrā nelaimē ir arī sava laimes atslēga.”
Ieskatoties bukiju piedāvājumos, esmu, maigi sakot, pārsteigts. Laikam precīzāks vārds būtu „šokēts”. Lai arī esmu īsts Latvijas hokeja fans, nevaru noliegt, ka bukiju piedāvājums uz Šveices uzvaru, kur koeficients grozās 1,7 robežās, ir dāvana tautai. Atliek tikai to pieņemt. Uzskatu, ka atbilstošs koeficients uz Šveices uzvaru pret Latviju būtu 1,2-1,3 robežās.
Optibet šobrīd piedāvā 1,70. Pasaules lielākais sporta totalizatora kantoris pinnaclesports pat 1,73 un 2,30 uz Šveices uzvaru ar -1,5 handikapu. Optibet par šādu handikapu dod pat 2,40. Lielisks ir arī Optibet piedāvājums uz to, ka Latvija negūs vairāk par vieniem vārtiem- 3,20. Reāli vērtējot, Latvijas zaudējums ir praktiski droša lieta. Jautājums ir par vārtu attiecību. Sliecos domāt, ka mazrezultatīvā spēlē būs 2-4 golu Šveices uzvara- 2:0, 3:1, 4:0, 3:0, ir reālākie iznākumi.
Mums ir Masaļskis, kurš parūpēsies par vārtu drošību. Toties uzbrukumā mums nav praktiski nekā. Par to vienisprātis ir faktiski visi eksperti.
Manuprāt, jābūt reālistiem- visus aicinu likt naudiņu pret Latvijas izlasi, lai pēc zaudējuma rūgtuma to būtu iespēja vismaz ātri aizskalot ar dzestru aliņu, kuram finansējumu radīs totalizatorā ievinnētā nauda.
Varu atzīt, ka pats jau esmu Šveices virzienu nostiprinājis pamatīgi un rīt sagaidu spēcīgu sava apgrozāmā kapitāla pieaugumu.

Ādams Ludvigs fon Lēvenhaupts

kURŠ PIEDĀVĀJUMS LABĀKS?

  • 10

  • 15

  • 10


  +5 [+] [-]

, 2010-05-07 11:58, pirms 14 gadiem
Kā Biedriņam iet, ar policista lomu?

  -3 [+] [-]

, 2010-05-07 12:06, pirms 14 gadiem
einsteins rakstīja: Kā Biedriņam iet, ar policista lomu?
Biedriņš sevi policista lomā neattaisnoja. Kā jau mēs, Lielā Galda eksperti prognozējām, Andrim sezona pagalam neizdevās. Starp citu, tieši spēlējot uz GSW neveiksmēm un uz Andra Biedriņa individuālo statistiku dažādos pasaules bukmeikeru kantoros, izdevās nopelnīt paprāvu naudas summu.

  -2 [+] [-]

, 2010-05-07 12:11, pirms 14 gadiem
Ļoti lielas cerības saistu ar iespēju vinnēt naudu uz Latvijas vājo startu šajā pasaules čempionātā. Lai arī gribētos, lai puišiem spēle vedas no rokas, skarbā realitāte liek atvērt maciņu un novirzīt naudu pretinieku virzienā. Drošā virzienā. Ja kāds grib gūt vieglu peļņu, nevis 8 stundas dienā vergot kāda ārvalstu investora vai vietējā kapitālista labā, aicinu piebiedroties!

     [+] [-]

, 2010-05-07 12:39, pirms 14 gadiem
Tu droshi zini? Esmu jau sens esporta lietotajs ar labu reputaciju un ari koleegu viduu nekad nevienu neesmu uzmetis. Patreiz man neliela finanshu krize, jo peedeeja malkas krava ko sutijam uz Holandi tika atsviesta atpakal (Ukrainji iesmeereeja nekvalitatiivu preci), lidz ar to kamer nofrakteesim naakamo buutu loti nepiecieshams kaads papildus ienaakums. Izlasot virsrakstu sapratu ka var nopelniit. Varbuut tu man vareetu uz 10% meenesii aizdot 150 Latus, (jo kaa saprotu tev kapitaals ir). Sareizinaashu visus tris piedaavaajumus un sanaaks koeficients ~ 13. 13*150 sanaak 1950 Ls. Atdoshu tev 165 Lati un pasham sanaaks vajadziigaa summa, lai nokaartotu dazhus papiirelus un malka turpinaatu celu. Ja kas, mans PK 051154-11908 godat Laimonis Sietiņš, kontu aizsuutiishu caur PM. Loti gaidishu tavu atbildi.

     [+] [-]

, 2010-05-07 12:41, pirms 14 gadiem
He hēēēē.... Pilnīgs sviests. Tev kā ilggadējam toto "expertam" vajadzētu saprast, ka Latvijas Šveices spēle ir 50:50. Man liekas, ka tieši otrādāk - 3.70 uz Latvijas uzvaru ir riska vērts pasākums.
Lai vai kā - rīt varēsim padiskutēt kuram bija taisnība
Keep cheering

  +3 [+] [-]

, 2010-05-07 12:55, pirms 14 gadiem
Vins ganjau pats uzlika par LV uzvaru
un tagad visiem sprauž batonus lai liek par šveici, pectam pasam lielaks pikjis sanaaks

  +4 [+] [-]

, 2010-05-07 12:56, pirms 14 gadiem
Šis apcerējums ir pilnīgs sviests....Vai nu autors strādā kādā bukmeikeru kantorī vai arī ir muļķis. Pat vēsu galvu speriežot par piedāvātajām likmēm nākas secināt, ka tieši piedāvātie koeficienti uz Latvijas uzvaru ir pārāk lieli, jo, pirmkārt, spēku samēri gādāmajā spēlē ir aptuveni vienādi, ko vēl vairāk apliecina tas fakts, ka Šveices komandas sastāvā nebūs 14 !!!! spēlētāju no Olimpiskā sastāva. Un tas tiešām ir ļoti daudz! Otrkārt, otrā sezona ko izlases spēlētāji pavadīja KHL vēl vairāk palielināja spēlētāju meistarību un deva vēl papildus pārliecību par saviem spēkiem (ko apliecina Dinamo tikšana KHL Rietumu konferencas pusfinālā) un ja jau pagājušajā pasaules čempī mūsējie pieveica šveiciešus viņu pašu mājās tad kāpēc to nevarētu izdarīt šogad Vācijā, kur tieši Latvijai būs lielāks fanu atbalsts? Tā ka neredze nevienu objektīvu iemeslu kāpēc Šveicei varētu būt lielākas izredze uz uzvaru nekā Latvijai.

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 12:58, pirms 14 gadiem
SlicK rakstīja: He hēēēē.... Pilnīgs sviests. Tev kā ilggadējam toto "expertam" vajadzētu saprast, ka Latvijas Šveices spēle ir 50:50. Man liekas, ka tieši otrādāk - 3.70 uz Latvijas uzvaru ir riska vērts pasākums.
Lai vai kā - rīt varēsim padiskutēt kuram bija taisnība
Keep cheering
Tu doma ka Shveice neuzvarees? Negribetos zaudet un palikt parada. Domaa, ka labak butu likt uz Latviju? Tur reizinaajums sanaaktu veel lielaaks ~ 35.

  +6 [+] [-]

, 2010-05-07 13:03, pirms 14 gadiem
Ceru, ka pakāsīsi visu naudu un nākamais tavs topiks būs "ZIEDOJIET LIELAJAM GALDAM"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-07 13:48, pirms 14 gadiem
Es ar visu laiku lieku likmes, bet neiesaku likt uz sho speli, jo ljoti velk uz neizshkjirtu, vai ari 1 ripas parsvars kadai no komandam, kas ir ljoti slideni, paskatamies pirmas speles un tad jau daudz maz busim droshi, kas uz ko ir spejigs!
Es uzlikshu diezgan apalju summu uz Krieviem, nu nestados es prieksha, kaa slovaku aizsargi notures vinjus, lai ari koef ir mazinsh, naudinja tomer paliek naudinja!

     [+] [-]

, 2010-05-07 13:54, pirms 14 gadiem
Pats_zinu rakstīja: Tu droshi zini? Esmu jau sens esporta lietotajs ar labu reputaciju un ari koleegu viduu nekad nevienu neesmu uzmetis. Patreiz man neliela finanshu krize, jo peedeeja malkas krava ko sutijam uz Holandi tika atsviesta atpakal (Ukrainji iesmeereeja nekvalitatiivu preci), lidz ar to kamer nofrakteesim naakamo buutu loti nepiecieshams kaads papildus ienaakums. Izlasot virsrakstu sapratu ka var nopelniit. Varbuut tu man vareetu uz 10% meenesii aizdot 150 Latus, (jo kaa saprotu tev kapitaals ir). Sareizinaashu visus tris piedaavaajumus un sanaaks koeficients ~ 13. 13*150 sanaak 1950 Ls. Atdoshu tev 165 Lati un pasham sanaaks vajadziigaa summa, lai nokaartotu dazhus papiirelus un malka turpinaatu celu. Ja kas, mans PK 051154-11908 godat Laimonis Sietiņš, kontu aizsuutiishu caur PM. Loti gaidishu tavu atbildi.
Pēdējā laika smalkākais sportacenrs.com joks.. laba ironija..

     [+] [-]

, 2010-05-07 14:18, pirms 14 gadiem
snamor rakstīja: Pēdējā laika smalkākais sportacenrs.com joks.. laba ironija..
Tas nav joks. Ir aizdomas, ka abas šīs personas ir Bimbis, reizināts ar trīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-07 16:30, pirms 14 gadiem
Bez bimbja sc vairs nebūtu tas

Tikai viņa dēļ vispār lasīju kaut ko par basketbolu.

Čalim kārtīgs uzmanības trūkums, bet ir vismaz smieklīgs, tik pat, cik tie, kas domā ka viņš to visu nopietni saka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 18:37, pirms 14 gadiem
Vēl nesen bija aizdomas, ka bukmeikeru acis varētu aizmiglot LV izcilais pārbaudes spēļu kopējais iznākums: 5 uzvaras 6 spēlēs, tomēr nekā, novērtēts, manuprāt, diezgan objektīvi. Domājams, ka viens no galvenajiem buku argumentiem par labu SUI ir ne tikai vieta reitingā, bet LV treneru korpusa vēlā iesaistīšanās gatavošanās procesā- šādām niansēm bieži var būt izšķiroša nozīme, īpaši tādu komandu duelī, kuru spēks ir saliedētībā, disciplīnā un vairākuma kombinacionālā realizācijā.

     [+] [-]

, 2010-05-07 21:22, pirms 14 gadiem
Uzkrāmēju visu bērnu naudu (pabastu) uz Helvētiju. PaddyPower vairs piedāvāja tikai 1.62. Kofs sācis strauji kristies. Lab ka paspēju vēl par 1.65.