Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Svētdienu līdera godā sāks Kaimers

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Svētdienu līdera godā sāks Kaimers
Martins Kaimers
Foto: AFP/Scanpix

''Abu Dhabi Golf Championship'' turnīra pēdējo kārtu, kas rīt noslēgsies Abū Dabī, Apvienotajos Arābu Emirātos, līdera godā sāks vācietis Martins Kaimers, kam ir viena sitiena pārsvars.

Kaimers, kurš šajā turnīrā uzvarēja 2007. gadā, sestdienas trešās kārtas sacensībās iespēja sešus birdie un dienu pabeidza ar -15, kas ir par vienu sitienu mazāk nekā Rorijam Makilrojam un Ianam Poulteram, kuri turnīra vadošo pulkā bija arī pēc pirmās dienas. -13 ir Peteram Hansonam. Domājams, ka starp šiem golferiem tiks sadalīts uzvarētāja tituls.

Neveiksmīga diena šodien bija vakardienas veiksminiekiem. Rikam Kulačam no Austrālijas viens sitiens virs pāra un summā -11, bet Serhio Garsijam +2 un summā -9. Spānim pagalam neveiksmīga bija 15. bedrīte, kurā viņam double bogey.

Izmantotie resursi:
europeantour.com