Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Štrombergs savam panākumu sarakstam pievieno Vidzemes čempiontitulu golfā

Emils Ozerinskis

Štrombergs savam panākumu sarakstam pievieno Vidzemes čempiontitulu golfā
Māris Štrombergs. Foto no personīgā Instagram konta.

Pasaules BMX leģenda - divkārtējais olimpisko spēļu uzvarētājs Māris Štrombergs savam trofeju sarakstam pievienojis uzvarētāja kausu par izcīnīto Vidzemes čempiontitulu golfā.

Pēc profesionālās BMX karjeras beigām Māris Štrombergs dzīvo Kalifornijā un brīvo laiku pavada spēlējot golfu. Vasarās izcilais BMX sportists apciemo Latviju un izmanto iespēju sacensties arī golfa spēlē ar vietējiem šī sporta veida entuziastiem.

Pirms gada Pekinas un Londonas olimpisko spēļu zelta medaļa ieguvējs tika arī pie Valmieras čempiona titula, taču Vidzemes čempionātā valmierietis palika otrais, zaudējot par viena sitiena tiesu.

Šajā vasarā Štrombergam izdevās reabilitēties par pagājušā gada otro vietu un Vidzemes čempiona kausu celt virs savas galvas. "Avotu" golfa laukumu, kura pars ir 64, Štombergs izgāja ar 69 sitieniem jeb +5. Lai gan tieši tādu pašu rezultātu bijušais BMX braucējs uzrādīja pirms gada, tomēr šoreiz titula izcīnīšanai ar to bija gana.

Izcīnīto panākumu sociālajā tīklā Instagram sportists atzīmēja ar lakonisku tekstu: "Nav gari te ko rakstīt - Vidzemes čempis 2022".