Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vestvuds uzvar Korejā un nosargā 1. vietu rangā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vestvuds uzvar Korejā un nosargā 1. vietu rangā
Lī Vestvuds
Foto: AFP/Scanpix

Ar Anglijas golfera Lī Vestvuda uzvaru Korejā noslēgusies "Ballantine's Championship" izcīņa. Pateicoties uzvarai, Vestvuds nosargājis pirmo vietu rangā.

Vestvudam, kurš pirms nedēļas uzvarēja Indonēzijā, šonedēļ vajadzēja finišēt vismaz 5. vietā, lai Martins Kaimers viņam neatņemtu ranga pirmo vietu. Anglis kļuva par pirmo golferi, kurš Korejā spēlējis, būdams ranga pirmajā vietā.

Turnīra sākums Vestvudam neizdevās, pēc pirmā raunda no tā brīža sacensību līdera, Īrijas sportista Deimjana Makgreina atpaliekot astoņus sitienus. Turpinājums Lī bija jau daudz labāks un šodien, sacensību pēdējā raundā, Vestvuds iespēja -5 jeb 18 bedrītes veica ar 67 sitieniem, summā finišējot ar -12. Vienu sitienu atpalika Vestvuda komandas biedrs Eiropas Raidera kausa komandā, spānis Migels Anhels Himeness. Vestvudam 35. uzvara profesionāļa karjerā. Par uzvaru Vestvuds saņēmis 367 500 eiro vērtu čeku.

"Sajūtas lieliskas. Beigas gan bija grūtas, jo nekad nav viegli, beidzot raundu ātrāk, skatīties, kā citi spēlē. Nekad nevienam nenovēlu neveiksmes, bet, protams, priecājos par to, ka uzvarēju. Jau agrāk man bija izdevies turnīros uzvarēt divas nedēļas pēc kārtas, bet šī reize ir īpaša. Grūti pēc uzvaras spēlēt jau nākamajā nedēļā un koncentrēties, taču ar lielāku pieredzi to paveikt vieglāk," pēc uzvaras Korejā teica Vestvuds.

Izmantotie resursi:
European Tour