Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:231, Did:0, useCase: 3

"GE Money Streetball" sezona aizvadīta

Andrejs Siliņš

Spītējot lietum un vējam, "GE Money Streetball" pie i/c "Olympia", Rīgā noritēja vērienīgi un aizraujoši. Līdz ar šo posmu kārtējā strītbola sezona noslēgusies.

Basketbola spēles laukumos, kā jau ierasts, tika aizvadītas spraigi un intriģējoši, jo šī posma rezultāti kopvērtējumā deva visvairāk punktu. Katra spēle varēja izšķirt ne tikai posma uzvarētājus, bet arī GE Money Streetball sezonas uzvarētājus. Šajā posmā sīvu konkurenci latviešu komandām izrādīja arī Igaunijas un Lietuvas pārstāvji, kas cīņu padarīja vēl spraigāku.

Plaša interese un sīva cīņa bija vērojama arī Streetball rīkotajos konkursos. Par Rīgas posma GE Money Bank 3 punktu metienu uzvarētāju kļuva Otto Ošenieks, „Stats Servisa” augstākā metiena konkursā uzvarētāja kļuva Kārlis Bīriņš, viņš bija arī rezultatīvākais „Kas Jauns?” konkursa dalībnieks. „Barons/LMT Rīga” veiklības konkursā ar izcilu precizitāti uzvarēja Dāvis Zonne.

Pasākuma apmeklētājus priecēja Nike atbalstītie „Jam Style Dance” dejotāji un pasākuma laikā varēja apmeklēt TIO Milk Shake mobilbar.lv, kur atraktīvs bārmenis gatavoja saldējuma kokteiļus, dejoja meitenes un bija iespējams nodegustēt gardos TIO Milk Shake. Convers sarūpētajā teltī bija pat iespēja sevi iemūžināt radošās un vienreizējās fotogrāfijās.

Noslēguma posmā bija vērojams interesants Freestyle duelis, kurā piedalījās Latvijas pārstāvji „Elmis&Jurčiks” un Lietuvas pārstāvji „No Sight”. Šo dueli vērtēja Kaspars Kambala.

Bērniem bija iespēja izklaidēties GE Money Bank piepūšamā atrakcijā un priecāties par GE Money Bank sarūpētajiem baloniem.

GE Money Streetball Rīgas posma uzvarētāji

TIO A grupa
1.vieta- Flower Bunys
A. Repšs, J. Ramšs, D. Ērglis.
2.vieta – VR-96
A. Grīnbergs, E. Ceplis, R. Strādnieks, Dž. Krūmiņš
3.vieta – Barons
D. Zonne, N. Kauliņš, F. Porietis, D. Lazda

Draugiem.lv B grupa
1.vieta – Lokoko
U. Strogonovs, K. Pļavnieks, Č. Mateikovičs, E. Kiziks.
2. vieta – Rīdzene/94
P.R.Repšs, R. Bambis, E. Vaskis, K. Rozenštoks.
3.vieta – BK Puikas
A. Taurenis, E. Lapkovskis, I.Puļķis, E. Šteins.

Converse C grupa
1.vieta – Sīrups
E. Ansons, R. Ozoliņš, A. Butjankovs, R. Freimanis
2.vieta – Salāti
M. Zemturis, M. Gulbis, R. Jasmans, R. Vēveris
3.vieta – sportot.lv
J. Antrops, H. Kārlis, A. Ošiņš, H. Rubenis.

NIKE D grupa
1.vieta – SNS Nodaļa
A. Kramiņš, M. Motivāns, Ģ. Puķe, K. Medis, L. Mizis.
2.vieta – Draugiem.lv
E. Tukišs, A. Melnieks, K. Daņiļevičs, K. Dvinskis, A. Dušelis.
3.vieta – Brazzeri
M. Rozenbergs, K. Brehmanis, A. Seņkāns, K. Veitmanis.

Maxim Pro E grupa
1.vieta – Fēnikss-Jūrmala/Kas Jauns?
E. Muste, K. Saulītis, A. Eglītis, A. Skušķis.
2.vieta - Baltic Casting Agency
J. Lībietis, R. Šulcs, E. Neilands, R. Elbakjans, M. Ķiršakmens.
3.vieta – vienalga
R. Freimanis, Ģ. Strikauskis, A. Siļutins.

Olympia Mix grupa
1.vieta – Čiekurs
A. Cīrulis, E. Nagla, R. Kolnejs, U. Vorma.
2.vieta – Fēnikss – Jūrmala
K. Koļadina, A. Eglītis, R. Paožolis, M. Pildiņa.
3.vieta – Činčiks
K. Znotiņš, I. Strēlis, A. Piterniece.

GE Money Bank U grupa
1.vieta – Converse EST
I. Kaarlep, M. Polusk, R. Aare, R. Ringmets.
2.vieta – Kristaps J.K.
A. Kramiņš, M. Šustikovs, A. Zariņš, R. Šulcs.
3.vieta – Salas Zivis
E. Kondratenko, M. Koks-Rašmanis, V. Saveļjevs, O. Faļevičs.

Šo un citus strītbola posmus skaties LTV7 raidījumos pirmdienās.

Slēpts komentārs: ooooo

     [+] [-]

, 2008-08-25 12:24, pirms 16 gadiem
katram sava dobe ravējama..

  +3 [+] [-]

, 2008-08-25 12:33, pirms 16 gadiem
Paldies organizatoriem par tadu pasaakumu viss ir baigi super utt, bet tomer, ta pati sasapejusies teema - tiesneši, tiesneši, tiesneši... eh, brižiem likās ka viņi pat nezin kas ir basketbols un svilpj tur kur nevajaga un nesvilpj tad kad vajaga... nesaku ka visi taadi bija, bija protams labi tiesneši arī bet nu puse manuprāt toč bija savākti garāmgājēji...
bet pāldies šā vai tā...

     [+] [-]

, 2008-08-25 12:42, pirms 16 gadiem
Juriiic, nāksies vien Tev piekrist par visiem 100%, A grupā uzvarētāji bij citi dēļ vienas mega rupjas tiesneša kļūdas fināla pagarinājumā...Ozolam īstenībā stipri būtu jāpiedomā pie tiesnešu problēmas, kas arī viņam ne vienu vien reizi ir teikts...LaI gan pasākums kā tāds bij baigi labs!

     [+] [-]

, 2008-08-25 14:03, pirms 16 gadiem
3.vieta – vienalga
R. Dreimanis, Ģ. Strihanskis, A. Siļutins.


  +2 [+] [-]

, 2008-08-25 17:58, pirms 16 gadiem
diemžēl man ir jāsecina, ka nezināmu iemeslu dēļ šis nebija apmeklētākais pasākums un tā apmeklētība sarūk laika gaitā. Atceros, kad spēlējām 1999. un 2001. gadā tad visur bija spēlētāji un komandu skaits grupā bija pa 20 ja ne vairāk. Sīkam esaot gaidīju vasaru, lai aizbrauktu uzspēlēt. A tagad uz posmu knapi ja atbrauc 9 komandas (Mix grupa kopā 9-10 meitenes). Dzirdēts, ka treneri pat aizliedzot jauanjiem spēlēt strītbolu, redz tas nav basketbols, bet domāju, ka tieši šeit iemācās svarīgu individuālo tehniku, caurgājienu, pieredzīti, kapiņu, mazliet rupjību un cīņu par katru bumbu un punktu. Tā kā nākamgad neesiet tik slinki un brauciet 6dienās uzspēlet basīti nevis savā starpā te di...ties un likt vienam otram mīnusiņus!

  -3 [+] [-]

, 2008-08-25 22:18, pirms 16 gadiem
var saprast kaadeelj treneri neljauj speleet dzekiem. Tas, kas notiek uz laukuma, nav normaali...es nesaprotu kaadeelj tiek pieljauta taada speele. Nav iisti skaidrs vai taadi ir organizatoru noraadiijumi vai arii vinjiem ir pilniigi po.huj? Bet man liekas, ka gandriiz jebkursh, kursh kautcik maak speeleet basi vareetu tiesaat labaak. Protams, kaa jau te ieprieksh mineets, ir arii normaali tiesneshi, bet kopsummaa tas nav normaali. Ja taa turpinaasies, tad driiz izniiks shis pasaakums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-22 15:13, pirms 16 gadiem
Flower Bunys labāki...ar D.Ērgli priekšgalā...