Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:231, Did:0, useCase: 3

Sestdien "GE Money Streetball" sezonas noslēgums

Jānis Pārums

Ar vērienīgu izklaides programmu sestien 23. augustā pie i/c "Olympia", Rīgā noslēgsies "GE Money Streetball" sezona, informē sacensību organizatori.

Viennozīmīgi šis posms ir pats svarīgākais, kad katra cīņa, kas tiek aizvadīta laukumā var izšķirt čempiona titulu. Tāpēc cīņas būs vēl azartiskākas un vēl aizraujošākas.

Noslēguma posmā tiks noskaidroti labākie "Freestyle" meistari, kur savu prasmi un iemaņas demonstrēs Elmis un Jurčiks no Latvijas sacenšoties ar lietuviešu pārstāvjiem.

Ar nebijušu pasākumu priecēs "Tio Milk Shake" un "Mobilebar.lv", kas kopā apvienos bārmeņu šovu, dejas, mūziku un pozitīvas emocijas.

"GE Money Streetball" posma noslēgumā tev ir iespēja piedalīties dažādos konkursos un vinnēt daudz un dažādas vērtīgas balvas.

Par skatītāju izklaidi pie i/c "Olympia" rūpēsies pasākuma vadītājs Flame, "Jam Style Dance" grupa un "Red Bull" DJ. Mazajiem skatītājiem būs uzstādīta "GE Money" piepūšamā atrakcija. Atraktīvākajiem līdzjutējiem tiks pasniegts saldējums no Rīgas piena kombināta.

Katram dalībniekam būs iespēja saņemt "Barons Extra" karti uz visām nākamās sezonas "Barons" basketbola spēlēm. Vakara turpinājumā "GE Money Streetball" posma uzvarētājiem būs iespējams turpināt svinības naktsklubā "Essential".

Spēlētājiem pieteikties uz šīs nedēļas izšķirošo posmu iespējams interneta portālā bezrindas.lv, kā arī "Nike Citysport" veikalā Rīgā, Blaumaņa ielā 17 no pirmdienas līdz trešdienai no plkst. 15:00 līdz 19:00.