Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:231, Did:0, useCase: 3

GE Money Streetball Ventspilī un Rīgā pieejamāks

Jānis Pārums

9. augustā "GE Money Streetball" posms notiks Ventspilī. Pateicoties sadarbībai ar uzņēmumu "LSF Holdings" no Ventspils posma visiem "GE Money Streetball" dalībniekiem tiek atcelta sākotnējās reģistrācijas maksa, tādējādi ielu basketbols ir kļuvis pieejamāks plašākam interesentu lokam.

Tagad dalībniekiem ir jāapmaksā tikai licence (cena 2 Ls) un dalības maksa. Būtiski, ka sezonas beigās "GE Money Streetball" licences būs iespējams apmainīt pret BK "Barons" Extra kartēm, kas garantēs iespēju apmeklēt LBL, BBL un ULEB kausa spēles Arēnā Rīga.

Reģistrēties uz Ventspils posmu iespējams interneta portālā streetball.lv vai arī no 4. līdz 6. augustam Nike Citysport veikalā Rīgā, Blaumaņa ielā 17 no plkst. 15:00 līdz 19:00, ceturtdienā – tikai internetā līdz plkst. 13.00

Ventspilī posms norisināsies pie Ventspils Akvaparka auto stāvlaukumā. Šis posms tiks aizvadīts uz cietā seguma, kas nozīmē, ka cīņas būs nopietnas un azartiskas. Šajā posmā gaidāma aktīva Ventspils basketbola kluba dalība gan paraugspēlē, gan dažādu konkursu aktivitātēs.

Būs iespēja piedalīties ne tikai azartiskās streetball sacensībās, bet arī iesaistīties dažādos atbalstītāju konkursos.

Par katru aizvadīto "GE Money Streetball" posmu tiek veidots TV apskats, ko tev ir iespējams noskatīties LTV7 vai arī interneta portālā streetball.lv.

GE Money Streetball turpmākie posmi:

# "LSF Holdings" posms Ventspilī – 9. augusts, pulksten 11:00, Ventspils akvaparks
# Rīga – "Baltic Open" posms - 23. augusts, i/c Olympia, pulksten 11:00