Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:113, Did:0, useCase: 3

Jansone: "Atkal visu izdzīvojām no jauna"

Jānis Pārums

Jansone: "Atkal visu izdzīvojām no jauna"
L. Jansone, G. Baško un A. Jēkabsone-Žogota
līksmo Eiropas čempionātā.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Gada balva sportā" apbalvošanas ceremonijā Latvijas sieviešu basketbola izlase saņēma divas balvas - kā "Gada komanda" un "Par cīņas gribu". Izlases dalībniece Liene Jansone pēc apbalvošanas sniedza komentāru portālam eSports.lv.

"Pirmo reizi esmu ieradusies uz šo pasākumu un patīkami, ka sieviešu izlasei tikusi tāda atzinība. Vairākkārt kāpām uz skatuves," sajūsmu neslēpa Latvijas izlases un Spānijas kluba "Hondarribia Irun" spēlētāja Liene Jansone. "Sajūtas ir ļoti foršas."

"Pēc Eiropas čempionāta emocijas jau bija pierimušas, bet šodien šeit esot un atceroties to visu, atkal izdzīvojām visu no jauna. Lieliska sajūta par to, kas paveikts un, ka tas tiek novērtēts. Ir gandarījums," atzina Jansone.

Vērtējot sezonas pirmo pusi Spānijas klubā "Hondarribia Irun", Jansone atzina: "Pati savu sniegumu vērtēju pozitīvi, diemžēl komandai gan neveicas tik labi kā gribētos. Pirms sezonas tika teikts, ka mēs būsim TOP3 komanda, bet šobrīd esam TOP3 turnīra tabulas lejasgalā. Viss vēl ir priekšā, jāsāk beidzot spēlēt. Viss būs kārtībā!"

Sportiste priecājās arī par to, ka Uļjana Semjonova saņēma balvu "Par mūža ieguldījumu": "Tas varēja notikt jau sen - tikpat labi pagājušogad vai vēl pirms tam. Domāju tas bija tikai laika jautājums, kad Uļa saņems šo balvu. Tas, ko viņa ir paveikusi, ir vienkārši fantastiska. Viņa ir atzīta ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē."

  -2 [+] [-]

, 2007-12-28 13:09, pirms 16 gadiem
Nee zeniem u-18 tika vel augstak ,bet tomer prieks pa damam..

  -4 [+] [-]

, 2007-12-28 13:22, pirms 16 gadiem
mūsu skaistās meitenes!
būtu es 10 gadus vecāks.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-28 13:35, pirms 16 gadiem
labojums: šogad no komandām viennozīmīgi LV sieviešu basketa izlase ir tikusi visaugstāk!