Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Dienvidkorejas treneris: "Alžīrija spēlēja savādāk salīdzinājumā ar pirmo spēli"

Dienvidkorejas treneris: "Alžīrija spēlēja savādāk salīdzinājumā ar pirmo spēli"
Mjungbo Hons
Foto: AFP/Scanpix

Alžīrijas futbolisti Pasaules kausa finālturnīra mačā ar 4:2 pārspēja Dienvidkoreju. Korejiešu treneris Mjungbo Hons norādīja, ka Alžīrija demonstrēja pavisam citu sniegumu salīdzinājumā ar Āfrikas komandas pirmo spēli.

Alžīrijas izlases galvenais treneris Vahids Halilhodžičs: "Vēlētos veltīt šo uzvaru atbraukušajiem līdzjutējiem un tiem, kas palika mājās un ilgi gaidīja šādu panākumu. Tas mums daudz nozīmē. Šodien komanda izmantoja savas stiprās puses. Teicu futbolistiem, lai pirmajās 15 minūtēs spēlē cieši – tas izdevās gandrīz perfekti. Nesapratu iemeslu, kāpēc otrajā puslaikā samazinājām spēles tempu. Tagad mums jācenšas iegūt labu rezultātu pret Krieviju un iekļūt 16 spēcīgāko izlašu pulkā. Viss ir iespējams."

Dienvidkorejas izlases galvenais treneris Mjungbo Hons: "Rezultāts runā pats par sevi. Mēs pieļāvām kļūdas sagatavošanās laikā un arī pašā spēlē, bet tagad ir jālūkojas nākotnē. Bija problēmas ar koncentrēšanos spēlei, īpaši aizsardzībā, un mēs kopumā nedemonstrējām savu ierasto sniegumu. Vēlos piebilst, ka šis nebija pretinieka nenovērtēšanas gadījums. Šoreiz Alžīrija demonstrēja pavisam citu sniegumu kā spēlē pret Beļģiju. Viņi spēlēja krietni labāk un bija pelnījuši uzvarēt. Tagad mums vienkārši jādomā par to, kas notiks tālāk. Mēs centīsimies izspiest maksimālo labumu līdz pat pašām turnīra beigām."

Alžīrijas pirmo vārtu autors un mača labākais futbolists Islams Slimani: "Gūt vārtus savas izlases labā ir lieliska sajūta. Paldies trenerim par iespēju, varu teikt, ka visi spēlētāji šodien laukumā atdeva visus spēkus. Mūsu mērķis joprojām ir iekļūšana nākamajā kārtā. Iespēja mums ir, un ceru, ka mēs to sasniegsim."

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...